შავი ზღვის მიდია თეთრი ღვინის სოუსში. ცოლიკოურით მოვამზადე თუმცა დარწმუნებული ვარ ციცქით უკეთესი გამოვიდოდა.
ქვაბში ცაასხით ცოტა ზეთი,ჩაყარეთ წვრილად დაკეპილი ხახვი,დაფქვილი წითელი წიწაკა,დაფქვილი ბულგარული(პაპრიკა) დაკეპილი ნიორი ცოტა,თუ საშუალებაა ტარხუნის ფოთლები დაამატეთ და მოთუშეთ.ხახვი რომ მოითუშება ჩაყარეთ გასუთავებული მიდიები ,დაასხით ერთი ჭიქა თეთრი ღვინო.ამოურიეთ და დაახურეთ თავი ქვაბს. ზუსტად 5 წუთი არის საკმარისი მიდიის მოსახარშად.
გემრიელად მიირთვით.