BROWNING 349 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 იხსნება გუბეს თხოვნით. ასე ტკბილად დამიბერდით ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 BROWNING ციტირება Link to post Share on other sites
courage 2 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 გუბე მიეძალე ახლა, მე ტკბილეული უფრო მიყვარს ვიდრე სხვა დანარჩენი ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 ჰოდა მოვედი მეც აქ ვარ ეს ძველია დღეს არ გამიკეთებია მაგრამ იყოს აქ კრემი გამოდის სასწაული ნამცხვარი (ტორტი ეწერა მარა მაღალი რომელიც არარი ის არარი ტორტი ჩემი შეხედულებიტ) ბევრი რო არ ვიწვალო მე საიდანაც ვისწავლე და გავაკეთე თქვენთვისაც იმ ვიდეო გაკვეთილს დავდებ, დაგჭირდებად დიდი ძალა ცომთან ჭიდაობისას და განსაკუთრებით მოეწონება მათ ვისაც შავი შოკოლადი უყვარს ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 კექსი მასალა: 200გ. მარგარინი 300გ. შაქარი 5 კვერცხი 200მლ. მაწონი ან არაჟანი 1ჩ.კ. ძმარი 1/2ჩ.კ. სოდა 500გ. ფქვილი 2ს.კ. კონიაკი 2ს.კ. კაკაო ვანილი ფქვილი და კარაქი/მარგარინი სამუშაოდ მოსართავად: 1 ფილა შავი შოკოლადი 1-2ს.კ. რძე/წყალი ნიგოზი ~ რეცეპტის ინგრედიენტები ~ 1. გამდნარი მარგარინი შაქართან ერთად კარგად გათქვიფეთ. დაუმატეთ ვანილი, ძმარში გახსნილი სოდა, მაწონი და კონიაკი. ცალკე გათქვიფეთ კვერცხის ცილა და სათითაოდ დაუმატეთ გულები. აღნიშნული მასა შეურიეთ შაქრიან მასას და დაუმატეთ ფქვილი. მიღებული ცომი გაყავით ორ ნაწილად. ერთ ნაწილს შეურიეთ კაკაო. 2. კექსის ფორმას შიგნიდან წაუსვით კარაქი ან მარგარინი და მოაფრქვიეთ ცოტაოდენი ფქვილი, რათა კექსი არ მიიკრას. შემდეგ ფორმაში მონაცვლეობით ჩაასხით თეთრი და ყავისფერი ცომი. შედგით წინასწარ გახურებულ ღუმელში და 170-180 გრადუსზე აცხვეთ 40-50 წუთის განმავლობაში. 3. მინანქრის მოსამზადებლად რძესთან ან წყალთან ერთად გაადნეთ შოკოლადი. გამომცხვარი და შეგრილებული კექსი გადმოდგით თეფშზე, მოასხით მინანქარი და სურვილისამებრ მორთეთ ნიგვზის ლებნებით. - See more at: http://www.kulinaria.ge/%e1%83%99%e1%83%94%e1%83%a5%e1%83%a1%e1%83%98.html#sthash.wPIdnWoE.dpuf არმენას ვწერდი ისეთი გამომივიდა ბებია რო შვილიშვილებს უცხობსთქო :d030: ციტირება Link to post Share on other sites
pescatore 27 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 ბებიაჩემი კექსებს არ აცხობდა სამწუხაროდ,მაგრამ მის გაკეთებულ ყველა კერძს განსაკუთრებული და განუმეორებელი გემო ქონდა .... გიგა შენი გაკეთებული ნამცხვარი აუცილებლად უნდა დავაგემოვნო,თან რაც შეიძლება მალე ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 pescatore იტალია პიზა პორტა ა მარეს 39 ნომერში ვარ 4 სართულზე შენც და ნებისმიერს გეპატიჟებით ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 ძველით ახალი წლისთვის ჩემი შემოქმედება ის მუქი მიტოა იტალიური თაფლით არი გაკეთებული და ნიგოზიც არ გამიფქცვნია..ანუ ვიღებთ თაფლს იმდენს რამდენიც გვინდა გამოვიდეს ვაცხელვადუღებთ მანამდე სანამ ბუშტები არ გაქრება აქაფებასავით იცის თაფლმა ამის მერე ჩავყრით შIთე რაც გვაქ მიწის იქნება ხმელეთის თუ ცის თხილს ნიგოზს ნუშიც მიჭამია და საერთოდ იტალიელების გოზინაყების გასაქანს საზღვარი არ აქვთ ფასთან ერთად ჰოდა ცჰემო კარგებო ამ თხილნიგოზთან ერთად ურევ ურევ ურევ ურევ ურევ და კიდე ურევ მანამ სანამ წეპვადი არ გახდება ან მანამდე სანამ თაფლი დაწვას არ დაიწყებს ყველაფერი თვალით შემდეგ გადმოიღებთ სველ გაცურულ ტილოზე გააბრტყელებთ როგორც გინდათ და გააცივებთ გაციებულს დაჭრით და მიართმევთ საყვარელ მეუღლეს და შვილებს თუ შვილები არ ყავთ მაშინ ერთ შვილს თუ ჯერ არ გყავთ შვილი ღმერთმა მალე გაჩუქოთ და მეუღლეს მიართმევთ თუ არც შვილი გყავს და არც ცოლი რა გეგოზინაყება მეიყვანე ცოლი ციტირება Link to post Share on other sites
laika 0 Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 თუ არც შვილი გყავს და არც ცოლი რა გეგოზინაყება მეიყვანე ცოლი მაგარი იყო გიგა ! ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 9, 2015 Author Report Share Posted April 9, 2015 თვენახევრის წინ დაგემოვნებულები. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 BROWNING ტკბილი პიცა იყო მე მაქ ერთი ახალი შემოქმედება დავდებ მოგვიანებით ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 გაძლება მოგცეთ. ვერ ვქაჩავ ტკბილებში. შეიძლება რამოდენიმე თვე გავიდეს და ტკბილს ვერ გავეკარები. მოაქვს ხოლმე მეუღლეს რაღაც შოკოლადიანები, დღესაც მოიტანა, ნუ, ვერა რაა. არადა ახალგაზრდობაში, ერთ კვირაში სამ ლიტრინი ბანკიდან ნატურალური თაფლი დავახურდავე ბოლომდე ტუბორგის ლუდთან ერთად./გემოვნებაზე არ დაობენ./ მშობლები წასულები იყვნენ და ერბოკვერცხის, სოსისის მოხარშვა და კარტოფილის ფცქვნა და შეწვა მეზარებოდა. მივადექი ამ ფიჭის თაფლს ცხელი თონის პურებთან ერთად და ერთ კვირაში დათვს დავემსგავსე. ციტირება Link to post Share on other sites
courage 2 Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 თაფლის თლოთნა მე მიყვარს ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 სოსისის მოხარშვა და ერბოკვერცხის შეწვა მეზარებოდა. აქტიური ბავშვი ყოფილხარ ბატონო გიორგი წარმომიდგენია სხვა კერძებს როგორ მოამზადებდი ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted April 11, 2015 Report Share Posted April 11, 2015 აქტიური ბავშვი ყოფილხარ ბატონო გიორგი წარმომიდგენია სხვა კერძებს როგორ მოამზადებდი აუუუ, რა ზარმაცი ვიყავი ვერ წარმოიდგენ, ახლაც ზარმაცი ვარ. რა საჭმელების გაკეთება და ეგთი რამეები, ველური და მოუთვინიერებელი დავრჩი, ოღონდ ამ ბოლო დროს მაგრა დავამუღამე გემრიელი საჭმელების მომზადება. ბოლო 15 წელია თავად ვკვებავ საკუთარ თავს ბუნების ნაბოძარიდან. მომაკლდა დედის და ბებოს ხელი, მეუღლე და გოგოები კიდევ არ არიან "მეხორცეები", მაგათთვის სალათა და მისი ჯანი, მე კიდე ეგეთებს "ჭირიანებს" ვეძახი. როგორ არსებობენ წარმოდგენა არა მაქვს. 22X24-ზე ჯილაოს/"გრუდინკის"/ დაჭრილი ხაშლამა, კაი წესიერად მოხარშული დიდ ქვაბში, შალახოს რო ცეკვავს "პადნოსზე", რა ტორტი და რაის ნამცხვარი ბუჯო? ჩემით გავალ ამ თემიდან. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 ნაყიგოზი ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted May 9, 2015 Report Share Posted May 9, 2015 ჩემი შემოქმედება ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 10, 2015 Author Report Share Posted May 10, 2015 რამდენიმე დღის წინ გაიხსნა ''ბლინების'' რესტორანი. მარილიანიცაა და ტკბილიც. ეს მოცვის მურაბითაა. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 10, 2015 Author Report Share Posted May 10, 2015 ეს ვიყიდე, მაგრად მომენატრა ტკბილი და... ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 სნიკერსად ჩაფიქრებული იყო პრინციპში გემრიელია და კარგი სურვილის შემთხვევაში შემადგელნობასაც მოგართმევთ ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 19, 2015 Author Report Share Posted May 19, 2015 გუბე, თუ შენი ნახელავია, რეცეპტიც მოაყოლე. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 30, 2015 Author Report Share Posted May 30, 2015 გუშინდელი (არა, მე არ გამიკეთებია ) ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted May 30, 2015 Report Share Posted May 30, 2015 BROWNING გამიხმეს ხელი თუ ხვალ არ დავწერო ამის რეცეპტი ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 რეცეპტი კიდე არ დამიწერია მალადეც მე იტალიური ტკბილეული ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.