graf 0 Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 ელჩი შენნაირი ყუთი გავაკეთე სეტკით, ბუზი ვერანაირად ვერ დააჯდება გამომადგა შენი ფოტოები. მოკლედ შენობაში მაქ და ორპირი ქარია. მე მგონი სითბოს ბრალია. თევზი რომ დავამარილე გაუშიგნავი, მტკაველიანი კარჩხანა (კარასი) და ქაშაყი (ცოტა უფრო დიდები იყო) დაახლოებით 4კგ იქნებოდა ყველა ერთად. 2კგ მარილი მივეცი და ოთახის ტემპერატურაზე გავაჩერე ალბათ 15 გრადუსი სითბო იქნებოდა. 3კგ გირა დავადევი. ალბათ ალბათ სიმწარე სითბომ მიცა. ციტირება Link to post Share on other sites
axalbeda777 0 Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 გამარჯობაათ,მაიტერესებს პალიასტომის ღორჯოს დამარილება თუ შეიძლებააა? იქნებ მომწეროოთ, მალე გამოვა ამინდები და დავიცწყებ თევზაობას,ტან პალიასტომზე მაგად მოდის,იყო დრო როცა სახლში ვბურნდებოდიი დიდი ნადავლით ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 kiko სიმართლე გითხრა, პირველად მესმის ღორჯოს დამარილება. ჩემი აზრით, არ არის ეგ თევზი მაგ დანიშნულებისთვის, ასევე არც შებოლვისათვის. გააპიწკინე ცხელ ზეთში და ეგ არი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 29, 2015 Report Share Posted October 29, 2015 მეფრანგულეებისთვის. http://maitrefumeur.com/ ციტირება Link to post Share on other sites
zekota 0 Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 გუშინ დაჭერილი და წუხელვე შევბოლე ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted June 4, 2016 Author Report Share Posted June 4, 2016 ეუფფფფ ! მაგარია.ახალი დაჭერილი სტავრიდა ძალიან გემრიელია.. ციტირება Link to post Share on other sites
zekota 0 Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 (edited) მართლა მაგარი გამოვიდა,,, ახali მაინც სულ სხვაააა Edited June 4, 2016 by Чёрное море ციტირება Link to post Share on other sites
tozi777 13 Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Чёрное море :yes: სწორედ რომ სეზონის ჰიტია და ამის ხასიათზე დაგაყენებს ციტირება Link to post Share on other sites
zekota 0 Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 გუში ბარაბულკები მოდიოდა საკაიფოდ,,სურათებიც გადავიღე,მაგრამ პროგრამა აირია და წაშლა მომიწია,,,, ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 (edited) მოკკლედ ბატონებო ბევრი რომ არ ვილაპარაკო იმის გამო რომ ჩემი ქვისლის ნაჩუქარი საბოლავი აპარატი ბევრ დენს მიხარჯავდა და შებოლილი პროდუქტი ბაზრის ფასებს უტოლდებოდა გადავწყვიტე შემექმნა იაფიანი საბოლავი აპარატი. ინტერნეტის დახმარებით გავაკეთე კვამლის გენერატორი,საიდანაც აბსოლიტურად ცივი კვამლი გამოდის და არც კონდესატი მიყვება საბოლავ კამერაში. ეს იმისთვისაა საჭირო რომ ტენიანი კვამლი აშავებს პროდუქტს და სიმწარეს აძლევს.მშრალი ბოლით კი ოქროსფერი და ძალიან სასიამოვნო გემოს პროდუქტს ვღებულობთ.ეს მილი საიდანაც კვამლი გამოდის მიუერთდება საბოლავ კამერას(ძველ მაცივარს ,ნებისმიერ გერმეტიულ ყუთს),ცემს შემთხვევაში ქვისლის საბოლავ კამერას გამოვიყენებ ისევ. ამ აგრეგატს შეუძლია შებოლოს ცხლად ,ნახევარ ცხლად და ცივად. მართალია რაც მომყვა ხელში იმით ავაწყვე და უშნოდ გამოიყურება მარა გავღებავ გავპუდრავ და დაემგვანება რამეს. Edited August 1, 2016 by ავთო ციტირება Link to post Share on other sites
Gurulo 154 Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 უმაგრესი კაცი ხარ ქვისლო! შენი ხელით ალბათ ცათამფრენის გაკეთებაც შესაძლებელია. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 ავთო შენ ფრთხილად იყავი ისლამური სახელმწიფო არ შემოგეხმიანოს ვატყობ მაგენს დაჭირდები თუ დაჭირდები ციტირება Link to post Share on other sites
თეზი 0 Posted February 25, 2017 Report Share Posted February 25, 2017 გამარჯობათ ერთი დამ მაინტერესებს და ვინმეს თუ გაქვთ პასუხი უმორჩილესად გთხოვთ რომ მითხრათ. კაპარჭინა,ბლიკა,ნაფოტა ამ სახეობის თევზების შეძენა სად შეიძლება? ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 ეს გიგანტური კარჩხანები ვერ გავიმეტე შესაწვავად და მარილში ვაყურყუტე 3 დღე. ახლა გავფინე და ვნახოთ რა გამოვა ბოლოში. მემგონი ეს ჩვეულებრივი კარჩხანა არ უნდა იყოს,წინა ფარFლები მომრგვალებული და ორმაგი აქვს.ზურგი ზედმეტად კუზიანი და მოშავო ფერისაა.ტანიც თხელი აქვს . ციტირება Link to post Share on other sites
levani 71 Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 რუსები ბუფალოს ეძახიან მაგას ავთი, საზანს და კარასს გავს ერთდროულად და მაგარი ზომებია, მეც მყავს ესენი კარგად ნაჭერი და მაგარი ზომებისაც ერთ დალოცვილ მდინარეშია ჩვენთან. ფსკერულზე უმაგრესი საჭერია. გემოც გადასარევი აქვს და არაა საჭირო რაც ჩამოკიდული გყავს ყველას ერთ დღეს გადასანსლვა. მე მგონი საზანის ქვირითიდანაა მარა კარჩხანას ჩასხმულით :d030: ციტირება Link to post Share on other sites
tozi777 13 Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 ავთო პატივცემულო , მაგათ დამარილებაზე მეტად ზომებმა დამაინტრიგა. ძაან დასავლეთშია დაჭერილი თუ ჩვენთან ახლომახლო? ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 ავთო პატივცემულო , მაგათ დამარილებაზე მეტად ზომებმა დამაინტრიგა. ძაან დასავლეთშია დაჭერილი თუ ჩვენთან ახლომახლო? დასავლეთია ნიკა. ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted March 31, 2017 Author Report Share Posted March 31, 2017 (edited) ავთო ავთო მუცლის ღრუ რა ფერის ქონდათ ? თუ შავი ესეიგი ვერცხლისფერია,თუ თეთრი მაშინ ოქროსფერი.მარილიდან რომ ამოიღე რამდენი ხანი რეცხე ავთო ? (მარა მე როგორც უყურებ ვერცხლისფერებია მაგენი ... ) Edited March 31, 2017 by salamandra ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 ავთო ავთო მუცლის ღრუ რა ფერის ქონდათ ? თუ შავი ესეიგი ვერცხლისფერია,თუ თეთრი მაშინ ოქროსფერი.მარილიდან რომ ამოიღე რამდენი ხანი რეცხე ავთო ? (მარა მე როგორც უყურებ ვერცხლისფერებია მაგენი ... ) 3 დღე მქონდა მარილში და 3 საათი ვავლებდი გამდინარე წყალს. ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 მშვენიერი გამოვიდა შებოლილი ქარიყლაპია. მართალია ცხიმიანი არაა მაგრამ შემწვარს ბევრად ჯობნის. 3 დღე მარილში და მაცივარში. მერე 2-3 საათი გარეცხვა. გაფენა გასაშრობად რო წყალი არ შეყვეს საბოლავში და ბოლვა 3 ,,სუტკა,, შეუწყვეტლად ცივი ბოლით.შემდეგ გაფენა და განიავება 1 დღით მაინც. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 18, 2017 Report Share Posted April 18, 2017 რაც კაია, კაია..ყოჩაღ ავთო. ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 დასრულდა შებოლვის პროცესი. გავფინე გასანიავებლად მარა ძალიან მაღალი ტენიანობაა და დაიცვარა. მარილმა მაინც ქნა თავისი მოკრიბა წყალი :( პატარა ნიავი მაინც იყოს შეაშრობდა.ხვალ აჩვენებს მზიანს და იმედია არ შეცდებიან. ციტირება Link to post Share on other sites
Gurulo 154 Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 მომშივდაააააააააააააააა!!! :spit: ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 19, 2017 Report Share Posted April 19, 2017 რაღა ინდიელები და რაღა ავთო ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted April 21, 2017 Author Report Share Posted April 21, 2017 რა მშვენივრად გამოიყურება ! ყოჩაღ ავთო ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.