გიორგი 46 Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 ციტირება Link to post Share on other sites
laika 0 Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 აუუუ რა მადის აღმძვრელად გამეიყურება ბიჯოოოოს ! ციტირება Link to post Share on other sites
courage 2 Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 ამ კერძის დანახვისას მე უფრო მეტი დავინახე ვიდრე მარტო კერძი, რავარ ჩიტუნიებთან ერთად სადილობს თურმე ჩვენი ელჩი. ჩაგეთვალა, მიყვარს ცხოველ-ფრინველ-თევზეულ-მცენარეული ორნამეტებით გაფორმებული ჭურჭელი! ციტირება Link to post Share on other sites
qevxo 0 Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 ელჩი მოკლედ შენ დიდი კულინარი გვყავხარ რა ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 ამ კერძს/STEAK/ დიდი პროფესორობა არ სჭირდება. მთავარია შეირჩეს ახალგაზრდა საქონლის მსგავსი ნაჭრები და ცეცხლს აქვს დიდი მნიშვნელობა, ბლის შეშაზე შევწვი ამჯერად. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 ლუდთან და ქორფა ნიორთან მაგრა წავიდა. ძვლიანისგანაც მაგარი რამე გამოდის, ძვალში ვგულისხმობ ნეკნს და ზურგიელის ნაჭერს ციტირება Link to post Share on other sites
qevxo 0 Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 ელჩი მომშივდა ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 ელჩი მომშივდა დღეს უმფრო მაგარი რამები გავაკათე, წამო-შემომიარე, ხვალ კიდევ რაღაცას ისეთს ვაკეთებ, გაფრენა შეიძლება. ფანტაზია, იცოცხლე დიდხანს, კიდევა მააქვს. ციტირება Link to post Share on other sites
kakulia 0 Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 დღეს უმფრო მაგარი რამები გავაკათე, წამო-შემომიარე, ხვალ კიდევ რაღაცას ისეთს ვაკეთებ, გაფრენა შეიძლება. ფანტაზია, იცოცხლე დიდხანს, კიდევა მააქვს. გიო წონას თუ აკონტროლებ,წონას ციტირება Link to post Share on other sites
Коба 47 Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 სანამ ელჩს მაძებარი არა ყავს, უნდა ვიჩქაროთ და დავდოთ ჩვენი ნაჯახილარი, თორემ მერე ადგილი არც იქნება ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 kakulia ძნელი დასაჯერებელი იქნება კაკო, მაგრამ ბოლო 20 წელია, მხოლოდ ერთხელ გეახლები დღეში. თავიდან გამიჭირდა, მერე მივეჩვიე და ახლა ხოშიანად ვგრძნობ თავს. ძალიან მაწუხებს ზედმეტი წონა, ამიტომ კუჭს ვაქორებ და არ ვაღორებ. მართლა გემრიელი საჭმელები გამომდის, მაგრამ იმდენს არ ვაკეთებ, რომ ბევრი გამოვიდეს და იძულებული გავხდე რომ მივირთვა. კობა არ აგვყვები, გავატარებ. :d030: ჯერ არ არის ჩემთან ფრინველის სეზონი, პირველი სექტემბრიდან იწყება, მერე ალბათ გამაკავებს ვინმე. არა, კი მაქვს საყინულეში რამოდენიმე გვრიტი, ათამდე მწყერი და ერთი გასიებული ბატი, ჰო 2 იხვიც, მაგრამ დღეს სხვა საქმე მაქვს. შენი დადებული სურათების შემხედვარემ კი ვიფიქრე გავალღობ რომელიმესთქო. მაგარი მადის აღმძვრელად გამოიყურებიან. :spit: მაგას უნდა სამ-სამი ჭაჭა და მერე თეთრი ღვინო დიდძალათ, თავის შოთის პურებთან ერთად. პ.ს. ჩემით გავალ ამ თემიდან, თორემ გადავდებ იმ საქმეს. ციტირება Link to post Share on other sites
giorgi 2 Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 გუშინ რაც შემოგვრჩა დგეს გავადინე ბუნდღა კარგია ეს ოხერი რა :spit: თან შავი შანიძე ამხეცებს ციტირება Link to post Share on other sites
lander 2 Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 აქ შემოსვლა არ შეიძლება რა ნერწყვი დაგახრჩობს :e025: ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 კობას აინტერესებდა ჩემებური რეცეპტი კურდღლის მომზადების მაშ ასე: მონადირებულ კურდღელს გასუფთავების შემდეგ ვჭრით საშუალო ზომის ნაჭრებად და ვათავსებთ აუცილებლად ალუმინის ქვაბში.წამოდუღების შემდეგ უნდა მოიქაფოს,ქაფი რომ აღარ ექნება აუცილებლად უნდა გაგუწუროთ წყალი.დავასხათ ადუღებული წყალი ისევ(თორემ გამაგრდება)და მივიყვანოთ მოხარშვის იმ დონემდე რომ ძალიან ოდნავ აკლდეს სრულ მოხარშვას.შემდეგ ისევ გადაუწურავთ წყალს და ვათავსებთ ამ მაღალ ტაფაში ან ქვაბში.დავდგავთ მაღალ ცეცხლზე და ჩავაგდებთ 100-150 გრამ კარაქს,ამასთან ერთად უნდა ჩავყაროთ რაც შეიძლება ბევრი და რაც შეიძლება წვრილად დაჭრილი ხახვი (დაახლოებით 700-1000 გრამი) უნდა მოიშუშოს ეს ყველაფერი კარგად.პარალელურად უნდა მომზადეეს პამიდვრის საწებელი.800-1000გრამ პომიდორს უნდა გავაცალოთ კანი და დავაბლებდეროთ,მიღებულ მასას უნდა შეურიოთ 100 გრამიანი ტომატ-პასტა,მიღებული მასა შეზავდება გემოვნებით სუნელებით.საჭიროა:უცხო სუნელი,ხმელი ქინძი,ცოტა ყვითელი ყვავილი,წითელი დაფქული პილპილი და მარილი იმ დონეზე რომ ამ მასის ხორცში ჩარევისას ხორცმაც აიღოს საკმარისი მარილი.ვადუღებთ 10-15 წუთი ჩავაყრით წვრილად დაჭრილ ქინძს და ნიორს.გამოვრთავთ და დავთოვებთ 10 წუთი.შემდეგ კი მიირთვით გემრიელად ციტირება Link to post Share on other sites
laika 0 Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 აუუუ მომშივდა ჯაბა !!! ციტირება Link to post Share on other sites
duta 0 Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 JABA საღოლ ჯაბა, აი რატო ყოფილა ის ყურცქვიტა ასე გემრიელი რამდენი რამე სდომნია :yes: ციტირება Link to post Share on other sites
Коба 47 Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 კობას აინტერესებდა ჩემებური რეცეპტი კურდღლის მომზადების მაშ ასე: მონადირებულ კურდღელს გასუფთავების შემდეგ ვჭრით საშუალო ზომის ნაჭრებად და ვათავსებთ აუცილებლად ალუმინის ქვაბში.წამოდუღების შემდეგ უნდა მოიქაფოს,ქაფი რომ აღარ ექნება აუცილებლად უნდა გაგუწუროთ წყალი.დავასხათ ადუღებული წყალი ისევ(თორემ გამაგრდება)და მივიყვანოთ მოხარშვის იმ დონემდე რომ ძალიან ოდნავ აკლდეს სრულ მოხარშვას.შემდეგ ისევ გადაუწურავთ წყალს და ვათავსებთ ამ მაღალ ტაფაში ან ქვაბში.დავდგავთ მაღალ ცეცხლზე და ჩავაგდებთ 100-150 გრამ კარაქს,ამასთან ერთად უნდა ჩავყაროთ რაც შეიძლება ბევრი და რაც შეიძლება წვრილად დაჭრილი ხახვი (დაახლოებით 700-1000 გრამი) უნდა მოიშუშოს ეს ყველაფერი კარგად.პარალელურად უნდა მომზადეეს პამიდვრის საწებელი.800-1000გრამ პომიდორს უნდა გავაცალოთ კანი და დავაბლებდეროთ,მიღებულ მასას უნდა შეურიოთ 100 გრამიანი ტომატ-პასტა,მიღებული მასა შეზავდება გემოვნებით სუნელებით.საჭიროა:უცხო სუნელი,ხმელი ქინძი,ცოტა ყვითელი ყვავილი,წითელი დაფქული პილპილი და მარილი იმ დონეზე რომ ამ მასის ხორცში ჩარევისას ხორცმაც აიღოს საკმარისი მარილი.ვადუღებთ 10-15 წუთი ჩავაყრით წვრილად დაჭრილ ქინძს და ნიორს.გამოვრთავთ და დავთოვებთ 10 წუთი.შემდეგ კი მიირთვით გემრიელად მადლობა, ჯაბა! ისე ამ რეცეპს აქვე სურატებს რომ დაამატებდე უფრო გემრიელი გამოვა ჩვენ კი ვიცით სად ვეძიოთ, მაგრამ შეიძლება ვინმე სხვა შემოვიდეს და ვერ გაძღეს სურათების გარეშე. ხომ იცი, პირველ რიგში თვალით ძღება ადამიანი ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 ჩავასწორებ კობა ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 (edited) სტუმრების მოლოდინში... ( ვახო მეტყვის ეს ნანახი მაქვსო ) არა, ეს სუზმის სუფრაა...და მალე შემოემატება უგემრიელესი ხორციანი პეროგი , ნამცხვარი , კიდევ ზეთის ხილი , მსუბუქი ალკოჰოლური სასმელი და კიდევ რაღაც, რომელიც არ მახსოვს რა იყო... Edited September 19, 2013 by paraskeva ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 სტუმრების მოლოდინში... ( ვახო მეტყვის ეს ნანახი მაქვსო ) არა, ეს სუზმის სუფრაა...და მალე შემოემატება უგემრიელესი ხორციანი პეროგი , ნამცხვარი , კიდევ ზეთის ხილი , მსუბუქი ალკოჰოლური სასმელი და კიდევ რაღაც, რომელიც არ მახსოვს რა იყო... ეკა ისე ლამაზად გაქვს სერვიზი გაწყობილი შენთან სტუმრობის სურვილი გამიჩნდა ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 (edited) ეკა ისე ლამაზად გაქვს სერვიზი გაწყობილი შენთან სტუმრობის სურვილი გამიჩნდა გმადლობ, ჯაბა... ეს დეიდასთან გავაწყვე, ჩემთანაც ძალიან ლამაზი, გემოვნებით გაწყობილი და გემრიელი სუფრები იშლება.. ალბათ, მოვა დრო და ნახავთ... ხო, რა დამავიწყდა... ყველიანი ბლინები ,ჩაი და სურვილის მიხედვით ყავა... Edited September 19, 2013 by paraskeva ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 გმადლობ, ჯაბა... ეს დეიდასთან გავაწყვე, ჩემთანაც ძალიან ლამაზი, გემოვნებით გაწყობილი და გემრიელი სუფრები იშლება.. ალბათ, მოვა დრო და ნახავთ... ხო, რა დამავიწყდა... ყველიანი ბლინები ,ჩაი და სურვილის მიხედვით ყავა... გაიხარე ეკა. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted September 20, 2013 Author Report Share Posted September 20, 2013 პარასკევა არ მინდა სადილზე დაპატიჟება, საუზმეზე დამპატიჟე რა ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 პარასკევა არ მინდა სადილზე დაპატიჟება, საუზმეზე დამპატიჟე რა ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 9, 2013 Author Report Share Posted October 9, 2013 ბატკნის კუპატი და კონჭოს მუკუზანი ტაიგაში ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.