gube 20 Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 თორნიკე რეხვიაშვილი კარგია მარა ბოლოში ასხამს ცივ წყალს მიხვდები ისევ ის ბითური ხარ რაც მანამდ იყავიო ციტირება Link to post Share on other sites
courage 2 Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 ხო, სიმას ეგრე მოუხდება და მისნაირებს ციტირება Link to post Share on other sites
Коба 47 Posted December 26, 2014 Report Share Posted December 26, 2014 ერთი წუთით შევიხედავ მეთქი და სად მოვხვდი ერთი საათია ვათვალიერებ ამ თემას, სამსახურმა გადაიწია უკანა პლანზე. უნდა მივატოვო სამსახური და გავიქცე სასწრაფოდ სახინკლეში, თორემ ცუდად გავხდი ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 ხაში რუისულად. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 27, 2015 Author Report Share Posted January 27, 2015 elchi, rZe ar gikvars? puri chrdiloamerikulia ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 27, 2015 Author Report Share Posted January 27, 2015 bolo namuSevrebi. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 რძეს მას მერე აღარ ვეკარები, რაც სიდედრმა კონიაკში ჩამისხა. ვიღაცას უსწავლებია რძე ჩაუსხი კონიაკში და კონიაკი შესძულდებაო. დილით ფერს აღარ დავაკვირდი და მოვიყუდე ბოთლი. ის დღე იყო და მას მერე ვეღარ ვიტან ვერც რძეს და ვერც ძროხას. :d030: პ.ს. შენ აღარ ხუმრობ, ხინკალის სპეცი გახდი. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted January 28, 2015 Report Share Posted January 28, 2015 ელჩი magari saxaliso Temaa sidedri Tema xo ar gavxsnat monadireTa da metevzeTa sidedrebi eg ar gauketebia jer chemsas :D gansakutrebit lamazad alagebs es adamiani kerzebs tefshebze da mere uketess suratebs ugebs :D amidan gamomdinare gemosic ver sheitan echvs sagol gitxari browning ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 2, 2015 Author Report Share Posted February 2, 2015 amis gaketeul shxamsaz shechams kazi. . ციტირება Link to post Share on other sites
laika 0 Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 ეუუუ რას გაპუტავს ეს იხვეებს ! ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 ქართულ ყველს გადავურიე ორჯერ მეტი მაცარელა, დავასხი დაახლოებით 300მლგრ ცხიმიანი რძე და კვერცხის ცილაში გადავზილე. გაყინული ცომი იმხელა დამხვდა, პარაშუტი გეგონებოდათ, დავამატე მარილი და გადანახული კვერცხის გული. აქვე უნდა გირჩიოთ, ვინც გაყინული ცომიდან დააპირებთ აჭარულის გაკეთებას და კვერცხის გულს შეურევთ, ძალიან ბევრი შრომის დახარჯვა მოგიწევთ. მერჩივნა გაქცეული ვირი დამეკოდა, ვიდრე გაფუებულზე მექნა კვერცხი. ძალიან გავწვალდი. მე ცოტა სხვანაირად გავაკეთე, "ნახვევებშიც" მოვაქციე ყველი, უკეთესი გამოვიდა. ისე, კაი მაგარი მსუყე გამოვიდა, ერთი ცალი ძლივს გავქაჩე მთელი დღის მშიერმა. ესეც სურათები. ციტირება Link to post Share on other sites
courage 2 Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 რა მაგარი ხარ რა ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 ელჩი გადაზელა აკლია გამიკეთეთ ტკბილეულის თემა თორე დავატკბობ აქაურობას ან ყველაფერი ერთ თემაშ გაერთიანდეს კულინარია და ეგარი ბევრი თემებიც არ იქნება ისედაც 4 5 ადამიანი დებს სიახლეს ამ კონკრეტულ თემებში ციტირება Link to post Share on other sites
pike 0 Posted February 17, 2015 Report Share Posted February 17, 2015 ნანადირევის ხორცის დამზადება ესეც ჩემი დამზადებული ნუტრია : თავიდან ხორცი უნდა კარგად გამოვრეცხოთ და მდოგვი კარგად წავუსვათ სვანური მარილიც მოუხდება ასე სადგაც 3-4 საათი უნდა იყოს მერე მაგალ ტაპაზე მოსათუშია, ხახვიც უნდა აუცილებლად, ბევრი იმას არ ნიშნავს ზედმეთი ნანადირევს უხდება)) ასე უნდა ითუშებოდეს 30 წუთი ხავვის ჩაყრის მერე კიდე 15 წუთი ბოლოს მწვანილის დაყრაც აუცილებელია ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 (edited) BROWNING-ს ვუხდი სამაგიეროს. მოკლედ, ბურვაკის რბილობი, წითელი კარტოფილი, ქამა სოკო, ბლომად ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, მარილი და პილპილი ყველა ფენაზე თავისთავად. მერე მაიონეზი და ბელგიური ლუდი დიდძალათ. კარაქი და მცენარეული ზეთიც გაიმეტეთ ასეთი დასაგემოვნებლის მომზადებას თუ გადაწყვიტავთ, თორემ მიგეწვებათ. Edited February 18, 2015 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
tozi777 13 Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 ეე, ბადრი ნუტრიას რა გაჭმევს ფოთში – იხვის ქვეყანაში პ.ს. შენ ქარიყლაპიას გაგემრიელება– მომზადების რეცეპტები დაგვიდე, ჯერ არ მიჭამია და პირველივეზე მინდა კარგი შთაბეჭდილება დამრჩეს... ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 18, 2015 Author Report Share Posted February 18, 2015 უჰ, კარგია, მაგრამ მე პასს 12 აპრილამდე. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 23, 2015 Author Report Share Posted February 23, 2015 ყველიანი კვერები. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 წამოვიდა სამარხვოები. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 BROWNING კაი რამეს გეტყვი ვახტანგ, ჯერ შეგიქებ ნაშრომს. გაყინული ცომები რომ იყიდება, ჩადებ ღრმა თასში საღამოს და დილით დაგხვდება ამოსული. მანამდე ქამა სოკო შეაზავე შენებურად, არ გეშლება ეგეთი რამეები და როგორც "პერაშკები" ისე გამოაცხვე ღუმელში. დამიჯერე, კაი ბომბა რამა გამოდის ძმაო. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 amis gaketeul shxamsaz shechams kazi. . ჰუი, ეს ახლა ვნახე. რა მაგარი დანა უჭირავს. პ.ს. ტრაკი და ძუძუ თავისთავად, მაგრამ დანას დააკვირდით, დანას. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 11, 2015 Author Report Share Posted March 11, 2015 კაი იდეა მომაწოდე. ხვალ ვიყიდი სოკოს. BROWNING კაი რამეს გეტყვი ვახტანგ, ჯერ შეგიქებ ნაშრომს. გაყინული ცომები რომ იყიდება, ჩადებ ღრმა თასში საღამოს და დილით დაგხვდება ამოსული. მანამდე ქამა სოკო შეაზავე შენებურად, არ გეშლება ეგეთი რამეები და როგორც "პერაშკები" ისე გამოაცხვე ღუმელში. დამიჯერე, კაი ბომბა რამა გამოდის ძმაო. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 11, 2015 Author Report Share Posted March 11, 2015 ვერაფრით ვერ დავინახე ეს დანა რა. სად ხედავ? დავიჯერო სურათის სხვა ელემენტებმა ასე დამაბრმავა? ჰუი, ეს ახლა ვნახე. რა მაგარი დანა უჭირავს. პ.ს. ტრაკი და ძუძუ თავისთავად, მაგრამ დანას დააკვირდით, დანას. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted March 11, 2015 Report Share Posted March 11, 2015 BROWNING სურათი გადმოვწერე და ისე გავადიდე და მეც ვერაფერი ვნახე :D გვაცუცურაკებს ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.