გიორგი 46 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 BROWNING გუბე ასეა, დადებთ მსგავს სურათებს და ეძებეთ მერე მე რასაც დავწერ. :d030: ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 ელჩი გაგვაბითურე არა ელჩI ბიძია ოფ ტოპიკი რო არ გამოვიდეს სურათებსაც მივადეფ ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 19, 2015 Author Report Share Posted March 19, 2015 როგორ მომენატრა იმერული სუფრა. როდის გავა სამი თვე.... ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted March 19, 2015 Report Share Posted March 19, 2015 BROWNING ვახო რამე იგზავნება იქით აქეთ მაქიდან ? ანუ ისე მე რო ვაგზავნი ან ჩემები რო მიგზავნიან აქ იტალიაში__??? ყველი რა კარგად იყურება თავისი ნასვრეტებით ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 20, 2015 Author Report Share Posted March 20, 2015 სურათები გავაგზავნე ამასწინათ საქართველოში და დაიკარგა. საქართველოს ფოსტა ცუდად მუშაობს. საჭმელს ვერ გამომიგზავნიან, შარია. BROWNING ვახო რამე იგზავნება იქით აქეთ მაქიდან ? ანუ ისე მე რო ვაგზავნი ან ჩემები რო მიგზავნიან აქ იტალიაში__??? ყველი რა კარგად იყურება თავისი ნასვრეტებით ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 20, 2015 Author Report Share Posted March 20, 2015 ინტერნეტში ვნახე რეცეპტი: გახეხილი სტაფილო, სოკო, მწვანილი, პილპილი, ხახვი-ნიორი და სანელებლები ზეთში მოხრაკული. ბოლოს ტომატ-პასტა. გუშინ გავაკეთე და ძალიან გემრიელი გამოვიდა. მერე ფოტოებს დავდებ. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted March 20, 2015 Report Share Posted March 20, 2015 BROWNING საქართველოს ფოსტა საერთოდ ამოსაძირკვია საშIნელებებს აკეთებენ და სხვებსაც არ უშვებენ პლიუს კიდე დიეიჩ ელს ესპორებიან გადიო ისედავ 3 ოფისი აქვთ მთელ საქართველოში მარკები არ აქ ფოსტას ისევ შავ ბეჭედს არტყამს და საერთაშორისოზე ზიპ კოდი არაა ეგ რა ფოსტაა ან არი კი საერთოდ ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 21, 2015 Author Report Share Posted March 21, 2015 სამარხვო. ციტირება Link to post Share on other sites
irakli 1 Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 ელჩი :D დანაზე ბევრი ვიცინე, სანამ ბოლო პოსტებს წავიკითხავდი გავბრუნდი წინა გვერდზე და მეც ვეძებეეეე :D ასე რომ გუბე და BROWNING მარტო თქვენ არ გაბმულხართ ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 22, 2015 Author Report Share Posted March 22, 2015 სპაგეტი სოკოთი, ტკბილი წიწაკით, ხახვ-ნიორით, ტომატით და სანელებლებით. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 BROWNING პასტა კონ ფუნგი ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 13, 2015 Author Report Share Posted April 13, 2015 გუშინდელი მენიუ. ცხენირემის ტაჯინი(დახურა ისეთი მაგარი გამოვიდა). კურდღელი სანელებლებით და არაჟნით. ხაჭაპური და მუკუზანი(ორიც ესპანური დავამატეთ+ ზოგმა სარაჯიშვილის კონიაკიც აითვისა). ციტირება Link to post Share on other sites
lander 2 Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 მალადეც ძმაო კაი კმაყოფაში ხართ! :yes: :hi: ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted April 27, 2015 Report Share Posted April 27, 2015 პირველად გავაკეთე კუბდარი თან ცხენირემის ხორცის. ელჩმა მომცა რეკომენდაციები(თუმცა ღორის ხორცის შერევა დამავიწყდა), ინტერნეტშიც ვნახე რაღაცეები და უნდა ვთქვა რომ მხეცი გამომივიდა. არ გინდა ამ სიმხეცის შეკმაზვა მასცავლო ? ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 გუბე ანგელოზია დელფინა. როგორ სერიოზულად უდგება საქმეს? ბუჯო, თუ კუბდარის გაკეთება გინდა, დღე და ღამე კომპთან ზიხარ, ჩართე ხანდახან სკაიპი და გაგიზიარებ გამოცდილებას. ბრაუნინგმა მხოლოდ კვერცხის მოხარშვა იცოდა თავიდან, გავიცანით ერთმანეთი და ხომ ჰხედავ რა საჭმმელებს აკეთებს. :d030: გაგიჟდება ვახო ამას რომ წაიკითხავს. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 (edited) არადა მართალი ხარ. კანადაში გადმოსვლამდე მეტი არაფერი გამეკეთებინა, მაგრამ გაჭირვება მაჩვენე და გაქცევას გაჩვენებო...აქ ჰამბურგერზე და კარტოფილზე რა გამაძლებინებდა. ნელნელა ვისწავლე, ზოგი შენგან, ზოგი სახლიდან, ზოგიც სხვისგან. ბრაუნინგმა მხოლოდ კვერცხის მოხარშვა იცოდა თავიდან, გავიცანით ერთმანეთი და ხომ ჰხედავ რა საჭმმელებს აკეთებს. :d030: Edited April 28, 2015 by BROWNING ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 შეფიცხებული კურდრელი(ღვიძლით) და აჯიკა. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 (edited) კატლეტი მაგარი გამომდის. ხორცი, ფქვილი, კვერცხი, აჯიკა, ნაღები. Edited April 28, 2015 by BROWNING ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 ცხენირემის კონსერვი მომიკითხა მეგობარმა. ხორცი და ხახვი ადურა მინის ქილაში დიდხანს(თავზე ლორი ედო, რომ გავხსენი). მაგ ლორში მოვთუშე ხახვი, შევკაზმე ქართულად წიწაკით და სასწაული გამოვიდა. ხორცი უნაზესი იყო. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 ღორის სული, კარტოფილი, ხახვ-ნიორი, სოკო, სვანური მარილი, აჯიკა, ნაღები, პამიდორი, ხმელი ქინძი და სანელებლები, ქონდარი, სტაფილო. ჰაერღუმელში ტკუცავ და უგემრიელესი გამოდის. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 მამაპაპური ერბოკვერცხი, კიტრის და ავოკადოს სალათით(ბალზამური ძმარი, ზეითუნის ზეთი, გახეხილი ნიორი, ლიმონის წვენი, მდოგვი, სვანური მარილი). ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 მარა ფრანგული სიამტკბილობაც რომ მიყვარს. ეს პროვანსული მენიუ გავუკეთე ჩემს თავს. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 მე ასე გავაკეთე: წვრილად დავჭერი ხორცი(ცხენირემის), ავურიე წვრილად დაჭრილი ხახვი, ოდნავ ნიორი, პილპილი, სვანური ძირა. მერე ჩანდე პიცის ცომში და რომ გამზადდა კარაქი გადავუსვი. არ მახსოვს ხორცში ცხიმი უნდა თუ არა. ელჩი გეტყვის. წვენიც უგროვდება შიგნით და უგემრიელესია. არ გინდა ამ სიმხეცის შეკმაზვა მასცავლო ? ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 28, 2015 Author Report Share Posted April 28, 2015 ჰა, ერთხელაც მოგადენთ ნერწყვს გაფიცხებული ღომი, მეგრული შებოლილი სულგუნით. ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.