BROWNING 349 Posted January 24, 2016 Author Report Share Posted January 24, 2016 მოვიდა ნანადირევი. მეგობრების კურდღელი და ლასას ჟრუნი. ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 ნუ ეხლა თლა ასე დედოფალასავით ვერ მოვრთე მარა საახალწლოდ ერთ საათში ნაჩუქარი ორი ბეცი კი მივაყარე მუხის ნაკვერჩხალზე ნიორწიწაკ-მინაყული წვენით გვაოცებ ვახო და გვიბიძგებ ხელოვნებისკენ ჩვენ ველურებს ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 არაჟანში დანაყილი ნიორი ავურიე, მანამდე ერთი ღამით დამარილებულ-დაპილპილებულ- დაღვინებული ღრმა თასში მქონდა მაცივარში. გუშინ მგელივით მშიერი მოვედი, ვხიე ღუმელში და ისეთი გემრიელი გამოვიდა, მთლიანად დავახურდავე. პ.ს. სხვა სურათებიც მაქვს, მაგრამ სამზე მეტს ვერ ვდებ ერთ პოსტში. ეს გვეყოფა ჯერჯერობით. აუუ, რა მაგარიააა!!! მეც უნდა ვცადო.... ერთი ღამით დამარილებულ-დაპილპილებულ- დაღვინებული ღრმა თასში- ეს რას ნიშნავს.. ბასთურმასავით გქონდა? ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 მოვიდა ნანადირევი. მეგობრების კურდღელი და ლასას ჟრუნი. ვახო, ეს რა არის? ლასას ჟრუნი- რას ნიშნავს? ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 (edited) paraskeva კი, ბასტურმასავით გამოდის. რაც შეეხება "ლასას ჟრუნს". ჟრუნი ფრინველის სახელია, ხოლო ლასა კაცის სახელი, ოღონდ ლაშა უნდა დაეწერა ვახოს. ეპატიება, გუშინ წინა ორი კბილი ამოიღო და შ-ს მაგივრად ს-ს ამბობს. :d030: Edited January 25, 2016 by ელჩი 1 ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 paraskeva კი, ბასტურმასავით გამოდის. რაც შეეხება "ლასას ჟრუნს". ჟრუნი ფრინველის სახელია, ხოლო ლასა კაცის სახელი, ოღონდ ლაშა უნდა დაეწერა ვახოს. ეპატიება, გუშინ წინა ორი კბილი ამოიღო და შ-ს მაგივრად ს-ს ამბობს. :d030: ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 paraskeva კი, ბასტურმასავით გამოდის. რაც შეეხება "ლასას ჟრუნს". ჟრუნი ფრინველის სახელია, ხოლო ლასა კაცის სახელი, ოღონდ ლაშა უნდა დაეწერა ვახოს. ეპატიება, გუშინ წინა ორი კბილი ამოიღო და შ-ს მაგივრად ს-ს ამბობს. :d030: ღვინო სულერთია შავი თუ თეთრი? Eვინოში უნდა მთლიანდა ჩაიდოს თუ უნდა მიაწუწ-მოაწუწო? მართლა მაინტერესებს , უნდა გავაკეთო B) ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 paraskeva მე გამომელია სვანური მარილი, დროც ვერ ვნახე რომ გავაკეთო. სვანურ მარილში თეთრი მშრალი ღვინო ერთი ჭიქა, ან ლაგერი ლუდი აურიე და ისე შეზილე. ერთი ღამე გააჩერე მაცივარში და მეორე დღეს შეწვის წინ დანაყილი ნიორი არაჟანთან ერთად აურიე და ისე გადალესე. თავიდან BAKE-ზე დააყენე. ცხიმს როცა გაუშვებს, ფუნჯით მოუსვი რამოდენიმეჯერ იგივე ცხიმი ზემოდან. როცა შეატყობ რომ უკვე ცოტა აკლია შეწვას, გადაიყვანე BROIL-ზე და კარგად დაბრაწე გარედან. ჰო, თუ გაყინულს იყიდი, თბილ წყალში და საერთოდ, წყალში არ გაალღო. ცელოფანი გააცალე და ჩადე საღამოს ონკანში, რომ თავისით გალღვეს. ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 paraskeva მე გამომელია სვანური მარილი, დროც ვერ ვნახე რომ გავაკეთო. სვანურ მარილში თეთრი მშრალი ღვინო ერთი ჭიქა, ან ლაგერი ლუდი აურიე და ისე შეზილე. ერთი ღამე გააჩერე მაცივარში და მეორე დღეს შეწვის წინ დანაყილი ნიორი არაჟანთან ერთად აურიე და ისე გადალესე. თავიდან BAKE-ზე დააყენე. ცხიმს როცა გაუშვებს, ფუნჯით მოუსვი რამოდენიმეჯერ იგივე ცხიმი ზემოდან. როცა შეატყობ რომ უკვე ცოტა აკლია შეწვას, გადაიყვანე BROIL-ზე და კარგად დაბრაწე გარედან. ჰო, თუ გაყინულს იყიდი, თბილ წყალში და საერთოდ, წყალში არ გაალღო. ცელოფანი გააცალე და ჩადე საღამოს ონკანში, რომ თავისით გალღვეს. ვა, რა მაგარიაააა!!! უნდა ვცადოოოო ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 ქათამი ბროწეულებით-- ჩემი სამზარეულოდან 1 ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 პარასკევა, გამოუშვი რეცეპტი რა. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 4, 2016 Author Report Share Posted February 4, 2016 ტიპიურად კვებეკური(ხისმჭრელების მენიუ): ღორის ხორცი და კარტოფილი. ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted February 4, 2016 Report Share Posted February 4, 2016 პარასკევა, გამოუშვი რეცეპტი რა. დედალი უნდა მოხარშო და დაჭრა ნაწილებად .. გურიაში ვამბობთ-აჩარიქება მოათავსო ბლუდზე.. დანაყე 2 კბილი ნიორი, ქინძი , საშკვლამი, ცოტა ყვითელი ყვავილის მწვანე ფოთლები( მე ვახმობ) ცოტა წითელი წიწაკა,, მერე წვენს მოხადე ცხიმი, ცოტა წვენი დაამატე .(ძმარი არ უნდა ) ბროწეულები და მოასხი ქათამს.. ეს არის და ეს ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 არ ვასვენებ საკუთარ თავს და თქვენ კიდევ დატანჯულები მყევხართ. წამომიარა და მეთქი რატომ უნდა ვყიდულობდე ძეხვეულს, როცა ყველაფერი მომეპოვება,, რომ გავაკეთო ნებისმიერი სახისა ჩემით. ამჯერად ჩვენებური კუპატი დავუშვი, თან შევბოლე. დავდებ სურათებს და მერე რეცეპტი თუ დაგაინერესებთ, იმას ცალკე დავწერ. ციტირება Link to post Share on other sites
ikaika123456 1 Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 BROWNING ელჩი ესეიგი ამთემაში შეგნებულათ ვიკავებ თავს რომ არშევიდე მაგრამ მაინც არშობაა გულიი . :yes: ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 22, 2016 Author Report Share Posted February 22, 2016 ცხენირემი. ჯერ ცხლად ტაფაზე რამდენიმე წუთი, მერე ჰაერღუმელში შედარებით დაბალ ტემპერატურაზე. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 24, 2016 Author Report Share Posted February 24, 2016 იმ დღეს მონადირული ვახშამი მოვაწყვეთ:გარეული ბატის ბატები და ცხენირემი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 29, 2016 Author Report Share Posted February 29, 2016 ცხენირემის კუბდარი გამოვიდა ძალიან მაგარი. პატარა საიდუმლოებებიც ჩავაქსოვე რეცეპტში ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 იიიიფ ! შენ აღარ ხუმრობ ვახო. :yes: ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 7, 2016 Author Report Share Posted March 7, 2016 უნგრული კერძია, კომბოსტოთი, გატარებული ხორცით, კუპატით(ირმის იყო) და არაჟნით. უგემრიელესი იყო. მართმა დიდი შეფი გამოდგა ჩემი უნგრელი მასპინძელი. ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 ცხენირემის კუბდარი გამოვიდა ძალიან მაგარი. პატარა საიდუმლოებებიც ჩავაქსოვე რეცეპტში რა მაგარიაა!შეგიძლია შენი კულინარიული წიგნიც გამოსცე ციტირება Link to post Share on other sites
lander 2 Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 არა რა აქ შემოსვლა არ შეიძლება )))) რა რეცეპტები რა გაკეთებული იხარა თქვენმა ჯიშმა აა :hi: ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 ესეც მონადირულია პრინციპში. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 8, 2016 Author Report Share Posted March 8, 2016 ღორის ჩალაღაჯი(მგონი)ნეკნებით. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 ყველაზე უმაგრესი სამწვადე ნაჭერია ეგ ვახო. მუსჰედის ლუდს არ ეშვები შენ, ეგეც მაგარი ლუდია. ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.