BROWNING 349 Posted September 4, 2016 Author Report Share Posted September 4, 2016 რა ვქნა არ ვიცი. არ ტვირტავს არაფერს. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted September 4, 2016 Author Report Share Posted September 4, 2016 ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted September 4, 2016 Author Report Share Posted September 4, 2016 ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted September 4, 2016 Author Report Share Posted September 4, 2016 ციტირება Link to post Share on other sites
kaskada 0 Posted September 5, 2016 Report Share Posted September 5, 2016 BROWNING საქმეა ეხლა ეს? მაკარონის ჭამას ვაპირებდი სულ დავკარგე სურვილი :karochera: :karochera: ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted September 12, 2016 Author Report Share Posted September 12, 2016 გუშინწინ ხოხბის დღესასწაულზე ვიყავი ერთ გადაკარგულ სოფელში. საინტერესო იყო. ქალი-კაცი-ბავშვი იარაღით ხელში. ''ბუნებისდამცველებს'' ის სურათი რომ ენახათ რაც იქ ვნახე.... საღამოს მეგობრის მშობლებთან ვივახშმე მეზობელ სოფელში. რა ტქმა უნდა ცხენირემის ხორცი, ადგილობრივი კარტოფილი და ადგილობრივი ვაშლის ნამცხვარი. მუკუზანი ქართული ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted September 19, 2016 Author Report Share Posted September 19, 2016 მართალია ხბოსია, მაგრამ მალე შეიძლება ცხენირემისმა შეცვალოს. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted September 19, 2016 Author Report Share Posted September 19, 2016 სოკოც მონადირულია. ზეიტუნის ზეთში და ქინძიან აჯიკაში ამოვლებული. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 3, 2016 Author Report Share Posted October 3, 2016 მოვიდა კუბდარი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 3, 2016 Author Report Share Posted October 3, 2016 ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 5, 2016 Author Report Share Posted October 5, 2016 ეს იმ შემთხვევაში თუ ვერაფერს მოვინადირებ(წინასწარ ვვარჯიშობ ). ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 5, 2016 Author Report Share Posted October 5, 2016 ბოლობოლო ყვავილოვანი კომბოსტო და ყაბაყი გარანტირებული მაქვს . ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 17, 2016 Author Report Share Posted October 17, 2016 ღორის ხორცი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 17, 2016 Author Report Share Posted October 17, 2016 ისევ.. ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted October 17, 2016 Report Share Posted October 17, 2016 ახლა გავაცილე 38 წლის ძმაკაცები(პირველი კლასიდან მოყოლებული),კაი მწვადი იწვება შენ ბუხარშიო ! მარა ვახოს ეგზოტიკურ კერძებზე მაინც მიმიწევს კუჭი ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 18, 2016 Author Report Share Posted October 18, 2016 ჩათვალეთ რომ ჟრუნის ხორცია. . ხახვი, ნიორი, პამიდორი, ქონდარი, სანელებლები, ქინძი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 24, 2016 Author Report Share Posted October 24, 2016 საქონლის ხორცს ჯერ ამარინებენ სანელებლებში, მერე შებოლავენ და მერე ორთქლზე ხარშავენ. ეს შებილილია, გამზადებულის საორთქლედ. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 24, 2016 Author Report Share Posted October 24, 2016 (edited) წლევანდელი წარუმატებელი სეზონის მერე : ტყემლით მაინც სულ სხვაა . Edited October 24, 2016 by BROWNING ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted November 27, 2016 Author Report Share Posted November 27, 2016 წარმოვიდგინოთ რომ ცხენირემის ხორცია ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 ვახტანგ, რაღაც საინტერესო "ზავედენიაში" გადაგიღია სურათები. გამოდის რომ ყველას შეუძლია თავის გემოზე შეწვას? ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted November 28, 2016 Author Report Share Posted November 28, 2016 ვტესტავდი ფორუმს რამაზის ჩარევის შემდეგ. სურათების საკითხი მოაგვარა და უკვე წესით იდება ატამდე სურათი. ასევე დამამატა კლუბის ფეისბუქზე და გავაცოცხლებ მაგ გვერდსაც დროდადრო. ზემო სურათზე მეგობარტან ვარ. ე.წ. ჩინური ფონდიუ იყო, როცა მდუღარე ბულიონში ჩხირებით თხლად დაჭრილი სხვადასხვა ხორცი უნდა ჩააწყო. მეორე სურათზე სტეიკია, სახლში შევწვი ტაფაზე. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 ეგრეც ვიფიქრე და ამიტომ დავწერე საინტერესო "ზავიდენია". ახლა რა უნდა გკითხო. წინა გვერდზე შემწვარი ბოსტნეულის სურათები გიდევს, მეც მაგრა "მეუასება" მასეთი რამეები. შენ და სხვებმაც იცით რომ მაქვს გასვლითი პროექტები და იძულებული ვარ რესტორანში დავკმაყოფილდე. ეგეთ შერეულ ბოსტნეულს როცა ვიღებ, აპა-პააა, ბროკოლი და ზღვის კომბოსტო ვერა რა. მირჩევნია ცოცხალი ხვლიკი გადავყლაპო, ვიდრე ეგენი გეახლო. გასინჯული მაქვს და ჰარა რააა. ვაპირებ ეგეთი რამეები სატაცურით შევცვალო და ასეთი რამე გავაკეთო გრილზე. სამი სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა, ქამა სოკო დიდძალად, ბარდიჯანი, წითელი ხახვი და სატაცური. ნუ მარილი და პილპილი თავისთავად, მაგრამ რანაირ "სითხეში" მოვბრაწო მერე ტაფაზე ეს გრილზე მოშუშული ყველაფერი, არ მეუბნებიან ეს ჩემის თვრამეტიანები. შენ ხომ არ იცი რაში წვავენ და რას უშვებიან ეს ტარტაროზები? ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted November 28, 2016 Author Report Share Posted November 28, 2016 ელჩი მე ერთმანეთში ვურევ ზეითუნის ზეთს და სვანურ მარილს, ან აჯიკას. ოღონდ ეს უკანასკნელნი ბევრი არ მოგივიდეთ, ბოსტნეულს ცოტაც ჰყოფნის. მერე ბოსტნეულს(სოკო, ყაბაყი, პამიდორი, ხახვი, ტკბილი წიწაკა და ა.შ.) ავურევ ამ ზეთიან მასაში და პირდაპირ ჰაერღუმელში. მხეცი გამოდის. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 4, 2016 Author Report Share Posted December 4, 2016 ღორის სუკი და ბოსტნეულობა, შავი ღვინო, სანელებლები, არაჟანი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 4, 2016 Author Report Share Posted December 4, 2016 სამარხვო. ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.