Jump to content
Club-Monadire.Ge

მონადირის სამზარეულო


Recommended Posts

  • Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

ბანაკში. ირემი, ცხენირემი და დათვი(კადრში არ ჩანს ფარში იყო).

ნახავს ამ სურათებს და რა გაუძლებს მერე მაგას? პატონი კობა თოდუა, სხვა გზა არ მაქვს ჯიმა. ადრე დავდე ჩვენი მონადირეების ფორუმზე მსგავსი სურათები და მარგალებს ვინ ასწავლის ზრდილობას?

მონადირული.

Posted Images

გუშინწინ ხოხბის დღესასწაულზე ვიყავი ერთ გადაკარგულ სოფელში. საინტერესო იყო. ქალი-კაცი-ბავშვი იარაღით ხელში. ''ბუნებისდამცველებს'' ის სურათი რომ ენახათ რაც იქ ვნახე...:). საღამოს მეგობრის მშობლებთან ვივახშმე მეზობელ სოფელში. რა ტქმა უნდა ცხენირემის ხორცი, ადგილობრივი კარტოფილი და ადგილობრივი ვაშლის ნამცხვარი. მუკუზანი ქართული:)

 

 

06e931a1e61a.jpg

 

fabbca0057f1.jpg

 

95c73533bd25.jpg

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

ახლა გავაცილე 38 წლის ძმაკაცები(პირველი კლასიდან მოყოლებული),კაი მწვადი იწვება შენ ბუხარშიო ! :e025: მარა ვახოს ეგზოტიკურ კერძებზე მაინც მიმიწევს კუჭი :d030::*

Link to post
Share on other sites

საქონლის ხორცს ჯერ ამარინებენ სანელებლებში, მერე შებოლავენ და მერე ორთქლზე ხარშავენ. ეს შებილილია, გამზადებულის საორთქლედ.

 

 

rutwa.jpg

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

ვახტანგ, რაღაც საინტერესო "ზავედენიაში" გადაგიღია სურათები.

 

გამოდის რომ ყველას შეუძლია თავის გემოზე შეწვას?

Link to post
Share on other sites

ვტესტავდი ფორუმს რამაზის ჩარევის შემდეგ. სურათების საკითხი მოაგვარა და უკვე წესით იდება ატამდე სურათი. ასევე დამამატა კლუბის ფეისბუქზე და გავაცოცხლებ მაგ გვერდსაც დროდადრო.

 

ზემო სურათზე მეგობარტან ვარ. ე.წ. ჩინური ფონდიუ იყო, როცა მდუღარე ბულიონში ჩხირებით თხლად დაჭრილი სხვადასხვა ხორცი უნდა ჩააწყო.

 

მეორე სურათზე სტეიკია, სახლში შევწვი ტაფაზე.

Link to post
Share on other sites

ეგრეც ვიფიქრე და ამიტომ დავწერე საინტერესო "ზავიდენია".

 

ახლა რა უნდა გკითხო.

წინა გვერდზე შემწვარი ბოსტნეულის სურათები გიდევს, მეც მაგრა "მეუასება" მასეთი რამეები.

 

შენ და სხვებმაც იცით რომ მაქვს გასვლითი პროექტები და იძულებული ვარ რესტორანში დავკმაყოფილდე.

 

ეგეთ შერეულ ბოსტნეულს როცა ვიღებ, აპა-პააა, ბროკოლი და ზღვის კომბოსტო ვერა რა.

მირჩევნია ცოცხალი ხვლიკი გადავყლაპო, ვიდრე ეგენი გეახლო.

გასინჯული მაქვს და ჰარა რააა.

 

ვაპირებ ეგეთი რამეები სატაცურით შევცვალო და ასეთი რამე გავაკეთო გრილზე.

სამი სხვადასხვა ფერის ბულგარული წიწაკა, ქამა სოკო დიდძალად, ბარდიჯანი, წითელი ხახვი და სატაცური.

ნუ მარილი და პილპილი თავისთავად, მაგრამ რანაირ "სითხეში" მოვბრაწო მერე ტაფაზე ეს გრილზე მოშუშული ყველაფერი, არ მეუბნებიან ეს ჩემის თვრამეტიანები.

შენ ხომ არ იცი რაში წვავენ და რას უშვებიან ეს ტარტაროზები? :d030:

Link to post
Share on other sites

ელჩი მე ერთმანეთში ვურევ ზეითუნის ზეთს და სვანურ მარილს, ან აჯიკას. ოღონდ ეს უკანასკნელნი ბევრი არ მოგივიდეთ, ბოსტნეულს ცოტაც ჰყოფნის. მერე ბოსტნეულს(სოკო, ყაბაყი, პამიდორი, ხახვი, ტკბილი წიწაკა და ა.შ.) ავურევ ამ ზეთიან მასაში და პირდაპირ ჰაერღუმელში. მხეცი გამოდის.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
უპასუხეთ თემას

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...