Jump to content
Club-Monadire.Ge

მონადირის სამზარეულო


Recommended Posts

  • Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

ბანაკში. ირემი, ცხენირემი და დათვი(კადრში არ ჩანს ფარში იყო).

ნახავს ამ სურათებს და რა გაუძლებს მერე მაგას? პატონი კობა თოდუა, სხვა გზა არ მაქვს ჯიმა. ადრე დავდე ჩვენი მონადირეების ფორუმზე მსგავსი სურათები და მარგალებს ვინ ასწავლის ზრდილობას?

მონადირული.

Posted Images

ელჩი

ჩემი სკაიპი 24 საათი ჩართულია ტელში ტაბში ლეპტოპშიც და პერსონალურშიც საქართველოდან ხშირი კავშირის გამო :)

ჩემთვის არ მინდა ცოტა შევზღუდე კვება და 10 დღეში სადღაც -15 კგ მაქ შედეგი :alfons: წკეპლასავით ბიჭი უნდა შევიდე აშშ ს საკონსულოში

Link to post
Share on other sites

მოგეხსენებათ სტეიკი ახლადდაკლული საქონლის ხორცისგან არ მზადდება. ხორცი უნდა დამწიფდეს მაცივარში გარკვეულ ტემპერატურაზე. დამწიფების ხანგრძლივობა ერთ თვემდეა. იმ დღეს მარაზიაში ვნახე სხვადასხვა ასაკის (მარცხნივ ჩანს დღეების რაოდენობა) დამწიფებული სასტეიკე ნაჭრები.

 

 

 

32f3df0674d6.jpg

Link to post
Share on other sites

h8pe2.jpg

dsr3a.jpg

უსაქმურობის ჟამს ნაკეთები იტალიური არი თუ სადაური არვიცი მარილიან ზეითუნისზეთიანი პური სკერჩატა (Schiacciata)

ყიდულობენ და მიირთმევენ პირდაპირ ან პროშუტოჩადებულს(ბეკონის საბიძაშვილოა პროშუტო) გამოვიდა თითქმის ისეთი როგორსაც ვყიდულობ მაგრამ დავასკვენი რო ცოტა უნდა მეცლია კიდე ამოსვლა

თუ ვინმე დაინტერესდება რეცეპტსაც მოგართმევთ :iscavlet:

Link to post
Share on other sites

გუბე

 

:yes:

 

მოცალეობა კი არა ისე კარგად გამოგდის ბიზნესი შეგიძლია წამოიწყო და უსაქმურიც აღარ იქნები :haha:

 

პ.ს. მე ყალიას და იმერული ლობიოს გარდა "ვერაფერი" მეხერხება :crazy:

Link to post
Share on other sites

გუბე

 

კი, და ნაღვერდალში შეწვაააც :drinks:

 

პ.ს. მიუხედავად ჩემი იმერლობის, მწვადსაც კაის ვწვავ, როგორც გამსინჯველები უბნობენ :alfons:

 

პ.ს.ს. უკაცრავად , შემდეგში სურათებს ვაახლებ "სიტყვიერ რეპორტაჟს".

Link to post
Share on other sites

TOZI777

იმერლები აკეთებენ ყველაფერს გემრიელს და ლამაზად ნუ ოკრიბა ეიმერეთი ერთადაა მერე არიან მეგრელები სილამაზეში და გემრიელობაში ბევრი რამე იმათ უფრო გემრიელი აქვთ Mტიან რეგიონებშI სუფრას რაც შეეხება რაჭველებს შეუძლიათ ლამაზად და გემრიელად სუფრის გაწყობა... სხვა რა გითხრა კახეთიო მარა რავიცი კახეთში იციან ბევრი ხორცი და მაგარი ღვინო მაგარი იმ მხრივ ბომბს რო ეძახიან იმერლები :)

:iscavlet:

Link to post
Share on other sites

კახეთში შამფურის მწვადი უმაგრესად იწვება. ერთხელ იყო ქევხო ჩემთან და მისგან ორი-სამი პარამეტრი ეგრევე ავითვისე, რაც არ ვიცოდი.

 

 

 

იმერლობა რა ვერ წვავენ იმერლები _?

Link to post
Share on other sites

BROWNING

არა მწვადში კახელები კი სერიოზულად წვავენ თან მაგათ უშველებელა ნაჭრები უყვართ (მეც დიდი და მოგრძო ფორმებად დაჭრილს ვაძლევ უპირატესობას პატარა მალე შრება და არ მომწონს)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
უპასუხეთ თემას

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...