კომანჩე 2 Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 ლოკოკინებზე თუ ნადირობთ ვინმე? ციტირება Link to post Share on other sites
კომანჩე 2 Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 ეს უკვე ტაფაზე, ხახვში, ნიორში, მწვანილებში და ტომატში მოხრაკული ციტირება Link to post Share on other sites
კომანჩე 2 Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 ჩემი მეუღლის შემოქმედებიდან ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted April 28, 2015 Report Share Posted April 28, 2015 ელჩი ჩემი სკაიპი 24 საათი ჩართულია ტელში ტაბში ლეპტოპშიც და პერსონალურშიც საქართველოდან ხშირი კავშირის გამო ჩემთვის არ მინდა ცოტა შევზღუდე კვება და 10 დღეში სადღაც -15 კგ მაქ შედეგი წკეპლასავით ბიჭი უნდა შევიდე აშშ ს საკონსულოში ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 30, 2015 Author Report Share Posted April 30, 2015 კომანჩე მაგარია. კლასი იგრძნობა ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted May 2, 2015 Report Share Posted May 2, 2015 BROWNING შენგანაც კაი ბლომად რამეები ვისწავლე ძმაო, ასე რომ ბარიბარში ვართ. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 4, 2015 Author Report Share Posted May 4, 2015 ხაჭაპური მაგრად დავამუღამე. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 11, 2015 Author Report Share Posted May 11, 2015 გუშინდელი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 17, 2015 Author Report Share Posted May 17, 2015 დილის საუზმე ტყეში შესვლამდე(+ ჩაი და შოკოლადი). ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 19, 2015 Author Report Share Posted May 19, 2015 გუშინ ხინკლის დღე იყო. უკვე კაი გამომდის. ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 გუშინ ხინკლის დღე იყო. უკვე კაი გამომდის. იიიიიიიიიფ! ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 25, 2015 Author Report Share Posted May 25, 2015 მოგეხსენებათ სტეიკი ახლადდაკლული საქონლის ხორცისგან არ მზადდება. ხორცი უნდა დამწიფდეს მაცივარში გარკვეულ ტემპერატურაზე. დამწიფების ხანგრძლივობა ერთ თვემდეა. იმ დღეს მარაზიაში ვნახე სხვადასხვა ასაკის (მარცხნივ ჩანს დღეების რაოდენობა) დამწიფებული სასტეიკე ნაჭრები. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted May 25, 2015 Report Share Posted May 25, 2015 ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 26, 2015 Author Report Share Posted May 26, 2015 აუჰ, კაია. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 მე არ ვწვავდი და სურათი უფრო კარგი გამოვიდა :D ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 უსაქმურობის ჟამს ნაკეთები იტალიური არი თუ სადაური არვიცი მარილიან ზეითუნისზეთიანი პური სკერჩატა (Schiacciata) ყიდულობენ და მიირთმევენ პირდაპირ ან პროშუტოჩადებულს(ბეკონის საბიძაშვილოა პროშუტო) გამოვიდა თითქმის ისეთი როგორსაც ვყიდულობ მაგრამ დავასკვენი რო ცოტა უნდა მეცლია კიდე ამოსვლა თუ ვინმე დაინტერესდება რეცეპტსაც მოგართმევთ ციტირება Link to post Share on other sites
tozi777 13 Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 გუბე მოცალეობა კი არა ისე კარგად გამოგდის ბიზნესი შეგიძლია წამოიწყო და უსაქმურიც აღარ იქნები პ.ს. მე ყალიას და იმერული ლობიოს გარდა "ვერაფერი" მეხერხება ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 TOZI777 სიმინდის მოხარშვა გეცოდინება ციტირება Link to post Share on other sites
tozi777 13 Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 გუბე კი, და ნაღვერდალში შეწვაააც პ.ს. მიუხედავად ჩემი იმერლობის, მწვადსაც კაის ვწვავ, როგორც გამსინჯველები უბნობენ პ.ს.ს. უკაცრავად , შემდეგში სურათებს ვაახლებ "სიტყვიერ რეპორტაჟს". ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 იმერლობა რა ვერ წვავენ იმერლები _? ციტირება Link to post Share on other sites
tozi777 13 Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 კაი არ განვავრცოთ ახლა აქ ეგ ამბავი ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 TOZI777 იმერლები აკეთებენ ყველაფერს გემრიელს და ლამაზად ნუ ოკრიბა ეიმერეთი ერთადაა მერე არიან მეგრელები სილამაზეში და გემრიელობაში ბევრი რამე იმათ უფრო გემრიელი აქვთ Mტიან რეგიონებშI სუფრას რაც შეეხება რაჭველებს შეუძლიათ ლამაზად და გემრიელად სუფრის გაწყობა... სხვა რა გითხრა კახეთიო მარა რავიცი კახეთში იციან ბევრი ხორცი და მაგარი ღვინო მაგარი იმ მხრივ ბომბს რო ეძახიან იმერლები ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 28, 2015 Author Report Share Posted May 28, 2015 კახეთში შამფურის მწვადი უმაგრესად იწვება. ერთხელ იყო ქევხო ჩემთან და მისგან ორი-სამი პარამეტრი ეგრევე ავითვისე, რაც არ ვიცოდი. იმერლობა რა ვერ წვავენ იმერლები _? ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 BROWNING არა მწვადში კახელები კი სერიოზულად წვავენ თან მაგათ უშველებელა ნაჭრები უყვართ (მეც დიდი და მოგრძო ფორმებად დაჭრილს ვაძლევ უპირატესობას პატარა მალე შრება და არ მომწონს) ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.