BROWNING 349 Posted March 10, 2016 Author Report Share Posted March 10, 2016 მაგ ლუდს მე არ ვყიდულობ, კვებეკელებს უყვართ და ლაშამაც გასინჯა იმ დღეს. მე ევროპულებს ვარჩევ. ყველაზე უმაგრესი სამწვადე ნაჭერია ეგ ვახო. მუსჰედის ლუდს არ ეშვები შენ, ეგეც მაგარი ლუდია. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 2, 2016 Author Report Share Posted May 2, 2016 გავახსნილეთ აღდგომას. ხბო-ბატკანი-ცხენირემი; კურდღელი; ხაჭაპური მეგრული; მუკუზანი; მეგრული საწებელი. რა თქმა უნდა წითელი კვერცხი ჯეჯილით. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 (edited) შენი რეცეპტით გაკეთებული კურდღელი, მართლა მხეცი რამე გამოდის. Edited May 2, 2016 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
kopala72 67 Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 შესანიშნავია,სუპერ ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 (edited) მშიერებმა და გულსუსტებმა არ უყუროთ ამ ვიდეოს. Edited June 18, 2016 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted July 7, 2016 Author Report Share Posted July 7, 2016 დავუშვა? დალოცვილიც მოიხდება და.. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted July 11, 2016 Author Report Share Posted July 11, 2016 ცხენირემის კონსერვი(<<ტუშონკის<< სტილში). ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted July 11, 2016 Author Report Share Posted July 11, 2016 გარეული ხბო ბაღდათის ტყიდან ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 (edited) ეს კაცი მომიღებს ბოლოს. ბჯოოო, როცა გავიცანი, კარტოფილის და ერბოკვერცხის შეწვას ვინა სჩიოდა, კვერცხის მოხარშვა არ იცოდა ეეე. რაღაცა მხეცობა უნდა ვხიო ამ დღეებში, თორემ ამან "დაგვღუპა" ბოლომდე. პ.ს. პირველ სურათზე სოფლის დედალია. ამასწინებზე ვიყიდე ფერმერისგან და როგორც ცა და დედამიწა, ისე განსხვავდება ფერმის ქათამისგან, მაგარი ხორცი აქვს, მაგრამ უფრო გემრიელი და ნაკლები ცხიმი აქვს. ნავარჯიშებია სამბოში და იმიტომ. Edited July 12, 2016 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 (edited) კუბდარი ჩემებურად. ფარშში არის, 1/3 შველი, 2/3 ბურვაკის ხორცი, შავი პილპილი, სვანური მარილი, წითელი წიწაკა, ცოტა პაპრიკა, ქონდარი და ძირა. პ.ს. ვიცი და ვიღებ შენიშვნას, ბევრ ხორცს ვდებ, სამაგიეროდ, ერთ ცალს შეუძლია მთელი დღე დაკმაყოფილებული ატაროს მოხეული კაცი. Edited July 18, 2016 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted July 18, 2016 Author Report Share Posted July 18, 2016 აუჰ, მაგარია. ხახვი ან ნიორი არ უნდა? ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 BROWNING დამავიწყდა დაწერა, მაგ ხორცის რაოდენობას ერთი მოზრდილი ხახვის თავი და ოთხი კბილი ნიორი ვხიე, მერე ერთად გავატარე ელექტრო ხორცსაკეპში. ხინკალისთვის და კუბდარისთვის ვარჩევ მსხვილ "ბადეს" საკეპისთვის, ანუ ყველაზე დიდი ნახვრეტები რომელ "დანასაც" აქვს. ზოგჯერ ხელით ვკეპავ, მაგრამ ბევრი დრო მიაქვს. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 BROWNING ცუდათაა ჩვენი საქმე ვახტანგ. რაღაცა "სვეწკი" მარკეტი გახსნეს აქა და ვეშაპის ხორცი აქვთ ბუჯო. რომ არ დავაგემოვნო, შანსი არაა, მაგრამ როგორ გავაკეთო? შენ ხომ არ იცი რაიმე რეცეპტი? ბიზონიც აქვთ და კანადურ ბატს 75$ დაადეს. ვერ არიან ესენიც, 60 ცენტი მიჯდება ვაზნა, ვხევ სეზონზე ერთ ხოშიანს და მორჩა მანდ ყოლიფერი. მიდი რა ძმურად, რაიმე კარგი რეცეპტი მირჩიე. პ.ს. არა მაქვს დრო ვახო, თორემ თავად დავძებნიდი ინეტში. ციტირება Link to post Share on other sites
ikaika123456 1 Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted July 19, 2016 Author Report Share Posted July 19, 2016 ვეშაპის ხორცი მჭამელი ხარ შენ? გაგაგდებენ სახლიდან ისეთ სუნს დააყენებს ისე ინუიტები უმად ჭამენ BROWNING ცუდათაა ჩვენი საქმე ვახტანგ. რაღაცა "სვეწკი" მარკეტი გახსნეს აქა და ვეშაპის ხორცი აქვთ ბუჯო. რომ არ დავაგემოვნო, შანსი არაა, მაგრამ როგორ გავაკეთო? შენ ხომ არ იცი რაიმე რეცეპტი? ბიზონიც აქვთ და კანადურ ბატს 75$ დაადეს. ვერ არიან ესენიც, 60 ცენტი მიჯდება ვაზნა, ვხევ სეზონზე ერთ ხოშიანს და მორჩა მანდ ყოლიფერი. მიდი რა ძმურად, რაიმე კარგი რეცეპტი მირჩიე. პ.ს. არა მაქვს დრო ვახო, თორემ თავად დავძებნიდი ინეტში. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted July 20, 2016 Report Share Posted July 20, 2016 ვეშაპის ხორცი მჭამელი ხარ შენ? გაგაგდებენ სახლიდან ისეთ სუნს დააყენებს ისე ინუიტები უმად ჭამენ ინუიტები ვინ არიან არ ვიცი, მაგრამ ესკიმო-ალუეტები ვეშაპს კი არა, სელაპს ჭრიან ზოლებად და ისე სლაპავენ, შებოლავენ და ჩამოკიდებულს წუწნიან. მაინც ვიყიდი ვახო ვეშაპის ხორცს, ეზოს გრილზე მაქვს "კამფორა" და ერთ ტაფას გავიმეტებ, თუ აყროლდა იქაურობა, გავისვრი მეზობლის ეზოში ყველაფერს. უნდა ვსინჯო და გავიგო, რატომ ხოცავენ ამ ცხოველებს. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted July 20, 2016 Author Report Share Posted July 20, 2016 ინუიტები კვებეკელი ესკიმოსებია (რუსი ჩუქჩები). ვეშაპსაც და სელაპსაც ადგილობრივები იმიტომ ჭამენ რომ სხვა ხორცი ნაკლებად აქვთ და ვიტამინების წყაროც მაქედან ივსება(განსაკუთრებით უმი ხორცით და სისხლით). სანელებლები მაინც გაუკეთე ცოტა გემოს შენიღბავ. ინუიტები ვინ არიან არ ვიცი, მაგრამ ესკიმო-ალუეტები ვეშაპს კი არა, სელაპს ჭრიან ზოლებად და ისე სლაპავენ, შებოლავენ და ჩამოკიდებულს წუწნიან. მაინც ვიყიდი ვახო ვეშაპის ხორცს, ეზოს გრილზე მაქვს "კამფორა" და ერთ ტაფას გავიმეტებ, თუ აყროლდა იქაურობა, გავისვრი მეზობლის ეზოში ყველაფერს. უნდა ვსინჯო და გავიგო, რატომ ხოცავენ ამ ცხოველებს. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted July 21, 2016 Report Share Posted July 21, 2016 (edited) გუშინ ღამე მოვასწარი ვიდეოების ყურება და ეგეც ვნახე. კი ვესვრი ცხოველებს და ფრინველს თოფს, მაგრამ მე მაგაზე პირის დამკარებელი არა ვარ. მორჩა, აღარ მაინტერესებს. Edited July 21, 2016 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted July 27, 2016 Author Report Share Posted July 27, 2016 პირდაპირი აკრეფით აღარ მადებინებს სურათებს. რადიკალიდან უნდა გადმოვიტანო. ცხენირემი და ქათამი არაბულ კეცში(ტაჯინში). დამიჯერე ელჩი, ვეშაპს აჯობებს ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted August 6, 2016 Author Report Share Posted August 6, 2016 ღორის ჩალაღაჯი+ აჯიკიანი არაჟანი. ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 აუუ მომშივდაა ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 (edited) ვერ ვიცანი ჩალაღაჯი საფიჩხიაზე ,,პავილიონში,, ვალო ბიძია რო დაგიტვირთავდა ,,გლუღმა,, და არა გულღრმა საინზე,ხრუშოვის ჭიქით ტყემალს,აჯიკას და წითელ პიმპილას მარილთან რო გარაანაწილებდა ფრიალა საპურეზე! დოუჯდებოდით მშიერი მოწყურებული ბიჭბუჭები,რო გვეგონა ახლა ვალიკოს რა ეშველება ამას რო გადავსანსლავთ რას მეიტანს მერეთქვა და ამ ფიქრებში ისე გვრჩებოდა ბურვაკის მსუყე ნაჭრები იმ გლუღმა საინებზე რო კიდე ათ ჩვენნაირს დააპურებდა. ყოველდღე გავუვლი და გამოვუვლი ,,პავლიონს ,,! სულ არა მარა ხშირად მახსენდება იქაური სუნი ,ხალისი,მოხუცი დამლაგებელი ბებო და დიალოგები რომლებიც ყურებიდან არ ამომდის. ფუნდმენტზე კიდევ დევს რამოდენიმე აგური,იმასაც ანგრევენ თუმცა ამბობენ რომ საბავშვო მოედანს ვაგებთო. ღმერთი შეეწიოთ იმ ადამიანებს რომლებიც ამ ადგილს მოწყენის საშუალებას არ მიცემენ ! Edited August 7, 2016 by ავთო ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted August 15, 2016 Author Report Share Posted August 15, 2016 ჩემგან იყო ცხენირემის ხორცი, იმათგან ძროხის(მუცლის კუნთები, აქ გავიგე მაგის გემო). დაამარინეს წინა ღამით და მერე გრილზე. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted August 17, 2016 Author Report Share Posted August 17, 2016 (edited) მამაპაპური ერბოკვერცხი. ცხონებული ფაშტია (მაგარი ქუთაისელი იყო) 90-იანებში ამბობდა, ერბოკვერცხი ხორცის ლომკას მიხსნისო Edited August 18, 2016 by BROWNING ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 აუ ბიჯო აქ შემოსვლა არ მინდა,მშივდება და უკან გავრბივარ ხოლმე ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.