DMORAL 36 Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 (edited) ამით იწყება http://www.youtube.com/watch?v=1S6z3qasO9w&feature=player_embedded Edited June 9, 2013 by DMORAL ციტირება Link to post Share on other sites
jaba silagava 0 Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 ოოო,იმდენ თევზს არ ვიჭერთ!!!კერხერის გარეშე არაფერი გამოგვივა!!! ისე იდეა ციტირება Link to post Share on other sites
levani 71 Posted February 18, 2012 Report Share Posted February 18, 2012 ბრავო ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 თინუსი ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 გაორება მჭირს. ვნადირობ და ვთევზაობ, ორი ერთიდაიგივე შინაარსის თემა გვაქვს ორივე განყ-ში. ნანადირევსაც ვამზადებ და ნათევზავებსაც. კაი ამაზე მერე ვისაუბროთ, მანამდე ამოვქოქოთ აქაურობა. ორაგულისნაირთა დამარილება და "გამოყვანა" სათალად. ორი მამალი ცისარტყელა კალმახი. ფილეების აჭრა. ხორხოშინა მარილი და შაქარი. ვჭრი ასეთ პორციებად. მინანქარის და შუშის ჭურჭელი აუცილებელია. 4X1 კომბინაციით ვურევ მარილს და შაქარს, თავიდან ძირზე ვაყრი მხოლოდ მარილს. ყოველდღე მინიმუმ ორჯერ გამოსულ სითხეს ვღვრი, თან მსუბუქად დამარილებას ვაგრძელებ. ამჯერად იოდიზირებული მარილით. ჰერმეტულად ვახურავ ცელოფანს და მინიმუმ სამი დღე ვინახავ გრილ ადგილას, ან მაცივარში. ვერ გალოდინებთ კიდევ 5 დღე და ადრე გაკეთებულ ორაგულის სათალს მოგართმევთ, რომელიც თაფლივით დნება ცხელ პურზე. სამი დღის შემდეგ ვჭრი თხელ სიფრიფანა ნაჭრებად და ვალაგებ სიმინდის ზეთში ერთი დღით./ამ ზეთს მძაფრი სუნი არ აქვს და იმიტომ ავირჩიე, რათა მაქსიმალურად დარჩენოდა თევზს თავის გემო./ ესეც მზა პროდუქტი. საუკეთესო საუზმეა. ციტირება Link to post Share on other sites
DMORAL 36 Posted March 10, 2012 Author Report Share Posted March 10, 2012 მშვენიერებაა! ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 რაც შეეხება "ნარჩენებს", თავს, ფარფლებს და ხერხემალს, სპეციალურად ვტოვებ მათზე " ხორცს". გვყავს ჩვენს ფორუმზე ისეთი პროფესიონალები, რომლებსაც ჩემზე უკეთესად სცოდნიათ თევზის წვნიანის მომზადება. ჰოდა რა ვქნა? , ვუჯერებ მათ მიერ მოწოდებულ რეცეპტებს და ვამზადებ მათ მიერ მოწოდებული წესით. /ეგონოთ. / დამიმტკიცონ ფოტო მასალით მაინც, რომ ჩემზე მაგრები არიან. :P გენაცვალეთ ძმებო. ციტირება Link to post Share on other sites
qevxo 0 Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 იფფ, რა იქნება არაყთან ერთად ციტირება Link to post Share on other sites
DMORAL 36 Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 ეს ვიდეო ამ თემას ნაკლებად ეხება. თუმცა მინდა რომ თქვენც ნახოთ. უძლიერესი ერია! ერი რომელიც ყველაფერში(დეტალებშიც კი) ისწრაფის სრულყოფილებისაკენ! ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 არქტიკული კალმახი ველური ბრინჯით და ისპანახით ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 ეს ჩემი ნამზარეულები: ცივად და ცხლად შებოლილი კალმახია ერთ სურათზე(ნაყიდია). ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 (edited) BROWNING, დააყარე რა რეცეპტები, სავსე მაქვს საყინულე, იქნებ გავცალო თებერვლამდე, ერთი თვეღა დარჩა სეზონის გახსნამდე, სად წავიღო მერე ახალი? Edited December 31, 2012 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 სანამ ვახტანგი რეცეპტებს მოგვაწვდის, მანამდე ზაგარ მიღებულ კრაბებს მოგართმევთ. სიმართლე გითხრათ, იმავე მლაშე წყალში, რომელშიც დავიჭირე და იქვე მოვხარშე, ბევრად სჯობდა სახლში მომზადებულს. მოხარშულმა ლუდმა ვისკისთან ერთად, მაინც გაიტანა თავისი . ლიმონის წვენი ასეთი პატარა ბოთლებით იყიდება. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 ზემოთ დიდი არაფერი, ფქვილის და სვანური მარილის ნარევში ამოვლებული ფილეებია, ნიგვზის ზეთში შემწვარი. დედაჩემმა მასწავლა როცა ბაჟეს აკეთებ თევზისთვის, წვრილად დაჭრილი ქინძი და ხახვი დაამატეო, ძმარი ტავისთავად. მართლა უხდება ჩაწყობილ შემწვარ თევზს. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 ამ ბლოგზე იდება თევზის კარგი რეცეპტები ორაგული ფენოვან ცომში http://vinoge.com/samzareulo/Tevzi/oraguli-fenovan-comSi ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 ორთქლზე მომზადებული ფარგა ქუნჯუთის ზეთით http://vinoge.com/samzareulo/Tevzi/orTqlze-momzadebuli-farga-qunjuTis-zeTiT ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 ორაგულის ტერინი მწვანე მუსით http://vinoge.com/oragulis-terini-mwvane-musiT ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 ქორჭილა სოუსით http://vinoge.com/samzareulo/Tevzi/qorWila-sousiT ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 პასტა თევზით მედიტერანულად http://vinoge.com/samzareulo/bostneulifxaleuli/pasta-TevziT-mediteranulad ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 ჰალიბათი წალამზე. ციტირება Link to post Share on other sites
DMORAL 36 Posted January 15, 2013 Author Report Share Posted January 15, 2013 ყოჩაღ გიორგი!! უფფფ მაგარია! ციტირება Link to post Share on other sites
pescatore 27 Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 კაი ნაჭამზე მაინც წამომივიდა ნერწყვი...კარგია გიორგი :yes: ციტირება Link to post Share on other sites
qevxo 0 Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 ელჩი იფ იფ ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 ერთი ნაჭერი მომცა რა. მისაყოლებელიც მაგარი მაქვს. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 ეხლა არ მომკლათ. :d030: გუშინ გავტესტე ახალი შესაბოლი. ორი დღე მქონდა დამარინადებული ორაგული და კალმახი. მარინადი ასე გავაკეთე: მარილი, პილპილი, მუქი ყავისფერი შაქარი და ცოტა ლიმონის წვენი. ჯერ ფოლგაზე თავის წვენში ვბოლე, 2 საათის მერე მოვაცილე ფოლგა. გამოვიყენე ბლის ნაფოტები, ტარხუნა და სითხედ კიდევ ადესის ღვინო და მაღალ ალკოჰოლიანი ლუდი. შედეგმა მოლოდინს გადააჭარბა. ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.