გიორგი 46 Posted December 19, 2021 Report Share Posted December 19, 2021 მონადირეების სამზარეულოს თემაში ქაბაბით და შებოლილი იხვით გაგიმასპინძლდით. აქ შებოლილ ქაშაყს მოგართმევთ, ესენი იხვის შემდეგ შევბოლე. ამათ 2.5 საათი მოუნდა. ზურგზე გადავსერე, რათა ყველგან გაჟღენთილიყო. მთელი ღამე მქონდა მარინადში. ესენიც ლაგერის ლუდში გავაჩერე ერთი დღით, მეორე დღეს ცივ წყალში კარგად გავრეცხე, გავამშრალე და ვდურთე შესაბოლში. ძალიან გემრიელი გამოვიდა ღვინოზე შებოლილი. 1 ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 ეს მდინარის თევზია, ფხიანი კი არის, მაგრამ ძალიან გემრიელია. ხორხოშინა მარილში მქონდა 3 დღე და მერე ჩემს გაკეთებულ გალიაში გავკიდე გასაშრობად. მე მარილიანს ვერიდები, სხვებს დავურიგგე. ციტირება Link to post Share on other sites
Gurulo 152 Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 On 5/8/2022 at 9:59 AM, გიორგი said: ეს მდინარის თევზია, ფხიანი კი არის, მაგრამ ძალიან გემრიელია. ხორხოშინა მარილში მქონდა 3 დღე და მერე ჩემს გაკეთებულ გალიაში გავკიდე გასაშრობად. მე მარილიანს ვერიდები, სხვებს დავურიგგე. იფფფფფ მაგარია! ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.