Jump to content
Club-Monadire.Ge

”კლუბი-მონადირე.გე”-ს ვენახებიდან.


Recommended Posts

გელა იცნობ ამ კაცს? გაუმარჯოს ღმერთმა, კაი საქმისთვის მოუკიდია ხელი

 

 

http://gurianews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1483:2011-07-08-22-21-42&catid=73:2010-11-25-16-49-17&Itemid=118

Link to post
Share on other sites
  • Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

''ბაღდათის მამულებმა'' სერიოზული სტარტი აიღო. ველოდებით 2017 წლის მოსავლის ჩამოსხმას.

ეს პატარა ხის ნაჭერი ნაწილია მრავალსაუკუნოვანი ცაცხვის საწნახლისა მშვილდაძეების ოჯახიდან, რომელიც დრომ ძალიან დააზიანა. ნიშნად იმისა რომ რელიქვიური საწნახელი საბოლოოდ არ განადგურებულიყო და ოჯახს სამახ

ავთოს შედევრი ბაბაუაჩემის ცაცხვის საწნახლის ნაჭრიდან.

Posted Images

სხვადასხვა წლებშია გადაღებული და არ დამძრახოთ, თუ არეული დალაგდება ფოტოები.

/90% სურათებისა გაქრა, უმეტესობამ იცით რატომაც./ :karochera:

 

ვაზი არის ჩემი ყველაზე საყვარელი მცენარე, რომელსაც ვერაფრით ვერ დავშორდებოდი, დღესაც ერთად ვართ.

 

ჩვენი დირბულა.

 

a10f3ee498c7.jpg

 

4f6c91b69e9a.jpg

 

087308a3a12c.jpg

 

9f931ba51a43.jpg

 

ეს ჩვენი თითაა.

 

5fb14967b7ea.jpg

Link to post
Share on other sites

ესეც მოწეული მოსავალი./აქაც სხვადასხვა წლის მონაგარია./

 

735043208ea7.jpg

 

9e467b0706a6.jpg

 

f0bfb17a9544.jpg

 

c2b5b3712f0c.jpg

 

თავიდან მუჭში ვწურავდით.

სალომემ არ დამანება, მე უნდა გავჭყლიტოვო.

 

9309def3ec8e.jpg

 

მერე, მოგვეცა საშუალება და ბოძები შევცვალე.

 

a89f2da8fbe2.jpg

 

4bd9731bb340.jpg

 

ამ ჭიქით კიდევ/მერცხალოს ნაჩუქარია, ვენაცვალე გულში/ , ჩვენ რომ გვიყვარს ხოლმე დახატული სადღეგრძელოები, ე იმათ ვამბობ მერე მინაბული თვალებითა. :d030::drinks:

 

b9f771386e9b.jpg

Link to post
Share on other sites

გელა იცნობ ამ კაცს? გაუმარჯოს ღმერთმა, კაი საქმისთვის მოუკიდია ხელი

 

 

http://gurianews.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1483:2011-07-08-22-21-42&catid=73:2010-11-25-16-49-17&Itemid=118

 

 

ვიცნობ ვახო მაგ კაცს. ფუტკარივით მშრომელია(ინტელექტიც არ აკლია), მართლაც მთის კენწეროზე ცხოვრობს. ქალის გარიგებისა და იმისი პასუხი მთელ რაიონს აქვს საღადაოდ :haha:

--------------------

 

 

ელჩი_ მაგარი კაცი ხარ ძმაო!!!!!! :friends:

Link to post
Share on other sites

ელჩი, უმაგრესია, აქ რომ მასეთი ვენახი მქონდეს.....

 

ეჰ, ჩემო ვახტანგ, შენ მაგ ქვეყნის კლიმატი არ გიწყობს ხელს, თორემ მე კი ვიცი, მეორე ბაღდათს გააშენებდი მანდ.

 

რა ვქნათ ძმაო,ხვედრია ეს ჩვენი.

 

უნდა ვზიდოთ, როგორც შევძლებთ ისე.

 

/ვაზის სხვა სურათებიც "ვიპოვე" მეორე კომპში, დავაყრი მერე./

Link to post
Share on other sites

ამერიკაში საქართველოს საელჩო რომელ ქალაქშია? ალბათ ვაშინგტონში...

 

 

ჩემთვის საქართველოს საელჩო შენ და შენი ოჯახი ხართ გიორგი! შენ გეხუტუნე მაგ ქართულ ჯიგარში!!!

 

 

შენ საელჩოს გაუმარჯოს!!!!!!!!! :*

Link to post
Share on other sites

ამერიკაში საქართველოს საელჩო რომელ ქალაქშია? ალბათ ვაშინგტონში...

 

 

ჩემთვის საქართველოს საელჩო შენ და შენი ოჯახი ხართ გიორგი! შენ გეხუტუნე მაგ ქართულ ჯიგარში!!!

 

 

შენ საელჩოს გაუმარჯოს!!!!!!!!! :*

არ მიწყენს ჩემი გურული,ამ პოსტს მეც ვაწერ ხელს!!!!

Link to post
Share on other sites

კარგი ფილმია

 

 

 

 

მეღვინეობის მცოდნეებთან მაქვს შეკითხვა:

 

 

ამ ვიდეოში 18:22-ზე(დროა) ქვევრიდან ორთქლი(უფრო მგონი კვამლი) ამოდის...

ქვევრიში ბადაგს უშუალოდ გოგირდით დამუშავებისთანავე ასხამენ ხომ? ალბათ კვამლი გოგირდისაა ხომ?

 

მე მასე ვაკეთებ(ოღონდ არა ქვევრში, არამედ კასრში), ვცდები? :scratchchin:

Link to post
Share on other sites

ცოტაც ვახტანგ და მოეფერები შენს ვენახს.

 

ფესვი ძლიერი ჰქონოდეთ და მისი მოსავალი ლხინში და ბედნიერებაში მოგეხმაროთ.

 

ისე, აქ კვირტი არა აქვს გაშლილი ჯერ.

დღეს ვიყავით მე და ომარი იმ ნაბოძებ ვენახში სასხლავად.

ნახევარი ძლივს გავიტანეთ, საშინელ დღეშია ვაზი.

/მოვამზადებ მერე რეპორტს მაგ ადგილის შესახებ./

 

გურულო, ვიდეო არ მინახავს, მაგრამ გოგირდს ახრჩოლებდნენ, როცა ქვევრის რეცხვას მორჩებოდნენ, რათა ბაქტერიები დაეხოცათ.

ასევე გასათვალისწინებელი იყო ისიც, რომ დიდი დოზით არ გაეჟღინთათ ქვევრი გოგირდის სუნით, რადგან მერე ღვინოს გადაედებოდა.

მოვიცლი და ვნახავ მაგ ვიდეოს, მერე ზუსტ პასუხს მოგწერ.

Link to post
Share on other sites

გელა, გოგირდნაკვამლებია ჭურები ნებისმიერი გადაღებისას, გარდა დუღილის პერიოდისა. მე პირადად ბოცასაც ვუხრჩოლებ. კაი მოვლა ნახევარია ღვინის ხარისხში.

 

 

მეღვინეობის მცოდნეებთან მაქვს შეკითხვა:

 

 

ამ ვიდეოში 18:22-ზე(დროა) ქვევრიდან ორთქლი(უფრო მგონი კვამლი) ამოდის...

ქვევრიში ბადაგს უშუალოდ გოგირდით დამუშავებისთანავე ასხამენ ხომ? ალბათ კვამლი გოგირდისაა ხომ?

 

მე მასე ვაკეთებ(ოღონდ არა ქვევრში, არამედ კასრში), ვცდები? :scratchchin:

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

აუუუუუ რა საშინელებაა!!! :karochera:

 

აჩიკო, მასიურად დასეტყვა კახეთი თუ ზოგიერთი ზონა გადარჩა?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
უპასუხეთ თემას

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...