Коба 47 Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 კობა, წელს ცემს მონადირებულს გავსინჯავ მაგ რეცეპტით. მანამდე კიდე მოგაწვდენ რაიმე ჩემს რეცეპტს ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 მაგათ დაგემოვნებამდე იმდენი ალკოჰოლი ჰქონდათ მიღებული . ისე იმ სოუსში 4 საათის ხარშვის მერე საწყისი გემო შერჩენოდა, მეეჭვება. ეწყინოთ ჩემგანაც და გადაეცი იგივე ღორისას ჰგავს, იმით, რომ უფრო ცხიმიანიაა, გემოთი კი ტკბილია. ასეთი ტკბილი ხორცი მე სხვა ცხოველებისა არ მიჭამია. ამბობენ, ადამიანის ხორცს გავსო სიტკბოთი (არ ვიცი, რომელმა კანიბალმა შეადარა ) ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 24, 2013 Author Report Share Posted March 24, 2013 ეს სურათი(უფრო დიდ ფორმატში) მე მგონი წინა ფორუმზეც იდო და მაგრად მომეწონა მაშინ. კლასიკაა. პარასკევა, დიდი ფორმატით დადე. ჭურჭელი კერამიკაა? ბათუმში დეიდასთან. სტუმრებს ველოდებოდით და მე გავაწყვე სუფრა. ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 ეს სურათი(უფრო დიდ ფორმატში) მე მგონი წინა ფორუმზეც იდო და მაგრად მომეწონა მაშინ. კლასიკაა. პარასკევა, დიდი ფორმატით დადე. ჭურჭელი კერამიკაა? კერამიკა არ არის, მაგრამ საკმაოდ კარგი ჭურჭელია. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 მიყვარს ლამაზი ჭურჭელი. კერამიკა არ არის, მაგრამ საკმაოდ კარგი ჭურჭელია. ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 მიყვარს ლამაზი ჭურჭელი. მეც მიყვარს და სუფრის ლამაზად გაწყობაც. ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 კერამიკა არ არის, მაგრამ საკმაოდ კარგი ჭურჭელია. მართლა ლამაზია ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 ქაბაბი. ფარშში არის ნახევარი შველი, ნახევარი ღორის ხორცი. მწვანილი დიდძალად, თავის სუნელებიანად. ფარში ორი დღე მქონდა მაცივარში. ძალიან ბევრი მოზელვა უნდა და აღარ ჩამოვარდება შამფურიდან. წალამზე შეიწვა. ლავაშები აქაც კაი ხოდშია. ციტირება Link to post Share on other sites
paraskeva 30 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 ქაბაბი. ფარშში არის ნახევარი შველი, ნახევარი ღორის ხორცი. მწვანილი დიდძალად, თავის სუნელებიანად. ფარში ორი დღე მქონდა მაცივარში. ძალიან ბევრი მოზელვა უნდა და აღარ ჩამოვარდება შამფურიდან. წალამზე შეიწვა. ლავაშები აქაც კაი ხოდშია. ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 ქაბაბი. ფარშში არის ნახევარი შველი, ნახევარი ღორის ხორცი. მწვანილი დიდძალად, თავის სუნელებიანად. ფარში ორი დღე მქონდა მაცივარში. ძალიან ბევრი მოზელვა უნდა და აღარ ჩამოვარდება შამფურიდან. წალამზე შეიწვა. ლავაშები აქაც კაი ხოდშია. საღილ გიო ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 საკუთარ ბოსტანში მოკრეფილ მწვანილს არაფერი სჯობს. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) გაიხარე ჯაბა. ორჯერ წამეშალა პოსტები, ამიტომ დაგვიანდა სურათების დადება. ჩინურ მწარე საწებელთან კაი რამე გამოვიდა. ტყემალთან ხომ საერთოდ. მექსიკური პურის ფირფიტებშიც არა უშავდა. Edited April 10, 2013 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
davit 1 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 ხილის ტორტი ფქვილი - 200 г. კარაქი - 100 г. წყალი- 1,5 стакана. შაქარი - 50 г. მარილი ძალიან ცოტა კივი - 3 шт. ბანანი- 2 шт. მარწყვი - 300 г. ვაშლი - 2 шт. ბალი და ქვიშნა - 400 მომზადება Этап 1 Просеять в миску муку и соль, сахар и добавьте нарезанное маленькими кубиками сливочное масло (масло должно быть холодным, но не заледеневшим). Этап 2 Легкими движениями пальцев втирайте масло в муку, пока смесь не станет напоминать мелкую хлебную крошку. Руки при этом должны быть холодными – тесто не получится «правильным», если масло нагреется от тепла ваших пальцев. Влейте 2 ст. л. холодной воды и перемешайте смесь ножом, чтобы крошки слиплись. Никогда не вливайте сразу всю воду – мука впитывает жидкость неравномерно. Этап 3 Скатать тесто в шар. Затем раскатать тесто в круг. Выпекайте 10 минут в предварительно разогретой до 200°С духовке. Дверцу при этом не открывайте. Теплую основу для пирога слегка смажьте взбитым яйцом. Яйцо заполнит все возможные «поры» на поверхности теста и не даст начинке просочиться, а также сохранит выпечку хрустящей. Выпекайте еще 5 минут. Все, готово, теперь основу из песочного теста можно наполнить начинкой. Этап 4 Помыть все ягоды и фрукты, просушить. Этап 5 Нарезать и выложить на испеченный корж, чередуя фрукты с ягодами. Этап 6 Корж смазать любым джемом. Этап 7 Украсить - полить торт сиропом, сделанным из сока ягод смешанной с желатином. ციტირება Link to post Share on other sites
davit 1 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 ჩინურ მწარე საწებელთან კაი რამე გამოვიდა. ცუდად ვარ გიორგი ციტირება Link to post Share on other sites
sniper 0 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 იფ იფ მაგარია გიო სიამოვნებით მივირთმევდი ... ციტირება Link to post Share on other sites
davit 1 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 გიო ასეთი გასახვევი ლავაშები იყიდება მანდ? ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 დავითი კი დავით, ბევრნაირია ეგეთები, ვგულისხმობ შემადგენლობას და ზომებს. ის ოთხკუთხედები არაფრით არ განსხვავდება ჩვენი ლავაშისგან, ძირითადად მუსულმანები ყიდულობენ. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 ეს კაცი გამთიშავს რა დღეს ერთი ვაშლი მაქვს ნახელავი მარტო .ახლა სახლში უნდა გავიქცე და ....ბადრიჯანი უნდა შევწვა ციტირება Link to post Share on other sites
davit 1 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 ეს კაცი გამთიშავს რა დღეს ერთი ვაშლი მაქვს ნახელავი მარტო .ახლა სახლში უნდა გავიქცე და ....ბადრიჯანი უნდა შევწვა ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 ეს კაცი გამთიშავს რა დღეს ერთი ვაშლი მაქვს ნახელავი მარტო .ახლა სახლში უნდა გავიქცე და ....ბადრიჯანი უნდა შევწვა :haha: ციტირება Link to post Share on other sites
Коба 47 Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 ........................................................................ ტყემალთან ხომ საერთოდ. ................................ მაგარი ხარ, გიო გავიქეცი შველის საძებნად ციტირება Link to post Share on other sites
courage 2 Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 გიო ნამდვილად მაგარია . შვლის ხორცი წელს პირველად ვჭამე და აწი არც შევჭამ, ჯერ ერთი საცოდაობამ მომკლა, მეორე - არაფერი ხორცი შველს არ ქონია, დაილოცოს ხბო, მაგრამ ხბოც ძალიან მეცოდება ციტირება Link to post Share on other sites
Коба 47 Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 .... - არაფერი ხორცი შველს არ ქონია.... "Вот почему я не люблю кошек!" - "Это потому, что, ты не умеешь их готовить" ციტირება Link to post Share on other sites
courage 2 Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 ხბოს ვერ შეედრება კობა, აღიარე ციტირება Link to post Share on other sites
davit 1 Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 (edited) მწვადად ღორის მწვადია მეფე! შველის ხორცი მეც მაქვს განასინჯი და სიმართლე გითხრათ არ ღირს ხორცის გემოსათვის შველის მოკვლა არც დათვის ხორცია დიდი გადამრიე სვანეთში მაქვს ხალამში ცაწყობილი ჯიხვის ხორცი გასინჯული. დამიჯერებთ? ღორზე უკეთესი სამწვადე ჯერ არ შემხვედრია :( Edited April 11, 2013 by დავითი ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.