mamuka grigolia 0 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 აუუუ,გიო რა გინდა???!!!!!! ციტირება Link to post Share on other sites
duta 0 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 ნერწყვები გადავყლაპეე :D ციტირება Link to post Share on other sites
DMORAL 36 Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 ეხლა არ მომკლათ. :d030: გუშინ გავტესტე ახალი შესაბოლი. ორი დღე მქონდა დამარინადებული ორაგული და კალმახი. მარინადი ასე გავაკეთე: მარილი, პილპილი, მუქი ყავისფერი შაქარი და ცოტა ლიმონის წვენი. ჯერ ფოლგაზე თავის წვენში ვბოლე, 2 საათის მერე მოვაცილე ფოლგა. გამოვიყენე ბლის ნაფოტები, ტარხუნა და სითხედ კიდევ ადესის ღვინო და მაღალ ალკოჰოლიანი ლუდი. შედეგმა მოლოდინს გადააჭარბა. სუპერია!!! ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 რას მერჩი ელჩი, მარა კიდე კაი, დღეს -35ია და ამ ორაგულმა მაინც მომიყვანოს ხასიათზე ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 ელჩი უმაგრესი ვიდი აქვს,გემოთიც ალბათ მშვენიერია !! ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 ზედმეტი თავმდაბლობის გარეშე ვიტყვი.მაგრად მეამაყება რომ ჩემი ხელით დაჭერილი ზუთხით დავამშვენე ელისოს ნათლობის სუფრა !!! ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 ზედმეტი თავმდაბლობის გარეშე ვიტყვი.მაგრად მეამაყება რომ ჩემი ხელით დაჭერილი ზუთხით დავამშვენე ელისოს ნათლობის სუფრა !!! მაგარია ზური,გემოც შესანიშნავი ექნებოდა ციტირება Link to post Share on other sites
hakito 2 Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 გიორგი და ზურა მაგრები ხართ რა B) ციტირება Link to post Share on other sites
avto 106 Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 რას გვერჩით კიმარა? ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 სალამანდრა, ასიანი შეფმზარეულად მუშაობ და გვიმალავ ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 ბიჭებო, მე არაფერ შუაში არა ვარ, ეგე, ზურიამ დასდო უარესი, მე მხოლოდ რეცეპტები დავდე, მაგან კიდევ წაგვაქცია ბოლომდე. კაით რაა, დააყარეთ ლურჯი ციმორი ხახალზე, ცხელცხელ შოთის პურებთან ერთად, იქვე ოფლიან-ორთქლიანი თეთრი ღვინის თუნგულა დაუდგით და ჩემდა თავად ერთი თვე/ჩემთვის ბევრია ბიჯო / აქ შამომხედავისაც ვსთქვაა ბოლომდეეე? არ ირჯებით და ჩვენ დაგვაბრალეთ ეხლა. ზარმაცები ხაართ, ჩემი არ იყვეს. პ.ს. ზურაბ, დაგილოცავ პაწაწუნა ქრისტიან ელისოს, ძლიერი ადამიანი გაზრდილიყვეს. ციტირება Link to post Share on other sites
qevxo 0 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 ელჩი კი არ გვეზარება გიო თევზი აღარაა :( ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 BROWNING არა ძმა რა მზარეული,გადავაბრუნე ინეტი,მეთქი არ გავაფუჭო თქო პირველ რიგში ხრტილოვანი ქორდა ამოვაცალე თორემ შეწვის დროს გრიხავს მაგრათ.ისე მოხარშული აჯობებდა მაგრამ ასე უფრო ლამაზი გამოვიდა.არაუშავს მეორეს რო დევიჭერ იმას მოვხარშავ ელჩი გიორგი ძმა მადლობელი ვარ....ეზარებათ ეზარებათ,აპა, ვხუმრობ ძმებო... ციტირება Link to post Share on other sites
pescatore 27 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 თქვენ რა დღეში ხართ აქ? გიორგი მშვენივრად გამოიყურება შენი შებოლილი თევზი,ისე უცნაური შესაბოლი ჩანს. ზურა პირველ რიგში ელისოს გაქრისტიანებას გილოცავ! თევზი კი ხელოვნების ნიმუშს უფრო გავს :yes: ციტირება Link to post Share on other sites
DMORAL 36 Posted January 29, 2013 Author Report Share Posted January 29, 2013 «После того как я попробовал грузинский соус из слив, Франция утратила для меня звание Королевы соусов».(с) Александр Дюма. ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 «После того как я попробовал грузинский соус из слив, Франция утратила для меня звание Королевы соусов».(с) Александр Дюма. აბა თუ მიხვდებით ყველაზე მეტედ რა მენატრება საჭმელებიდან აქ,რუსეთში.....ტყემალი და აჯიკა.აქ იყიდება,მაგრამ სულ სხვა გემო აქვს.ვერცერთი სოუსი ვერ მიედრება ჩვენ ტყემალს და აჯიკას,ასეა ჩემთვის,სხვისი რა გითხრათ..... ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) აბა თუ მიხვდებით ყველაზე მეტედ რა მენატრება საჭმელებიდან აქ,რუსეთში.....ტყემალი და აჯიკა.აქ იყიდება,მაგრამ სულ სხვა გემო აქვს.ვერცერთი სოუსი ვერ მიედრება ჩვენ ტყემალს და აჯიკას,ასეა ჩემთვის,სხვისი რა გითხრათ..... ბავშვები რომ ჩამოვიყვანეთ, შემწვარ კარტოფილზე აფრენენ ორივე, ტყემალი მოითხოვეს. მას მერე, რასაც მე დავბოდიალობ აქეთ-იქით, მონიშნული მაქვს ადგილები და ერთცალს არ ვტოვებ ხეზე. წელს 45 ლიტრზე მეტი მოვადუღეთ, 3 წლის წინ 70ლიტრზე მეტი მოვამზადეთ. არის ზოგი წელი ერთ ცალსაც ვერ იპოვი, ამიტომ ვარეზერვებთ. მაგ, სალოს შეუძლია მარტო ტყემალით და პურით დაკმაყოფილდეს. ასევე საყინულეში მუდმივად მაქვს ჩაქაფულისთვის გადანახული "ახალი" ტყემალი. პ.ს. მექსიკა აქვეა და მაგათ რომ წიწაკების ასორტიმენტი აქვთ, მსგავსი მსოფლიოში არაა. აჯიკასაც ჩვენ ვაკეთებთ. Edited January 29, 2013 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 უგემრიელესია ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 ზღვის ნობათი ციტირება Link to post Share on other sites
Gurulo 154 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 (edited) ნერწყვთყლაპვა დამეწყო ძალიან მაგარი ვიდი აქვს გემო არ ვიცი, არასოდეს მიგემნია... Edited February 4, 2013 by Gurulo ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 ნერწყვთყლაპვა დამეწყო ძალიან მაგარი ვიდი აქვს გემო არ ვიცი, არასოდეს მიგემნია... ადრე მეც არ მქონდა გასინჯული მსგავსი "ბაღლინჯოები". მერე ისე მოხდა, ერთი ბრადიაგა მუზიკანტი მყავდა რესტორანში, სულ იმას მეხვეწებოდა, თუ რამე მორჩება ხელუხლებელი ზღვის პროდუქტებიდან, შემინახე და "თბილისო"-ს ვამღერებ მთელს ჯაზ-ბანდას ქართულად, ყოველი საღამოს გახსნაზეო. ერთხელ ვუყურე როგორ მიირთმევდა და მეთქი ჯანაბას, გავსინჯე მეც. ეეეეჰ, დეერხა მერე მუზიკანტს, მომეწონა განა. :d030: სერიოზული ლუდები უხდება მაგ ბლუდებს, ვგულისხმობ მოხარშულ ლუდებს, შემთბარი ჰენესიც აჩქარებს სიამოვნებას და გაყინული გრეი გუსი ვაფშემც აგვირგვინებს ოკეანის ფესტივალს. ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 (edited) ზღვის პროდუქტები მართლა ძალიან კარგი რამაა,მაგრამ მოლუსკებს დღემდე არ ვჭამ,...მეზიზღება ალბათ გოიმი ვარ Edited February 7, 2013 by salamandra ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 ზღვის პროდუქტები მართლა ძალიან კარგი რამაა,მაგრამ მოლუსკებს დღემდე არ ვჭამ,...მეზიზღება ალბათ გოიმი ვარ კაცია და გუნება ზური, მე კიდევ სუში ვერაფრით ვერ დავამუღამე. რაც შეეხება მოლუსკებს, მეორე სურათზე რომ არიან, ნახევარი ჩაის კოვზი ძმარი მოაპკურე, მანამდე ააფხიკე ნიჟარას და ზედვე დასტოვე, გამზადებული გქონდეს კაი მოზრდილი ჭიქით გაყინული არაყი, გადაუშვი, მოატარე პირში და დაუშვი არაყი. დაღეჭვას არ გირჩევ. არის მეორე ვარიანტიც, იგივე გააკეთე და მეორე ჭიქაც გქონდეს მზად, პირველ ოპერაციას რომ ჩაატარებ, ცხელ პურზე თხლად გადასმული ნიორი მიაყოლე და არაყი არ დაგავიწყდეს. ენგრევე "დალნებს" ჩაგირთავს თვალები. ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 აპა-პა-პა !!!! :blink: არა რა ძმა რომ წარმოვიდგინე რასაც შენ მირჩევ კიღამ ცუდათ გავხდი....ვერა რა...სუში კი მაგრათ მომწონს მაგრამ ყოველ დღე იაპონელივიოთ ვერც მაგას ვჭამდი.მაგ კი არა და ჩემი ნიკუშა არანაირ ყველს პირს არ აკარებს სუშიზე კი ირევა.როგო ინდოური ისე ყლაპამს.მაგრათ უყვარს და თუ არ გამოწიწკნე კი არ იცის მეიშო... ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 ზღვის პროდუქტების გახსენებაზე, გადავაქოთე გუგლი და ვერ ვიპოვე კოქტეილი შრიმპებისათვის. არა, რეცეპტების მეტი რა არის, მაგრამ ერთი მონღოლი მზარეული გვყავდა/მონღოლი ეძახე და ჩემზე კარგად ლაპარაკობდა რუსულად/, ის აკეთებდა კეტჩუპით, კონიაკით და ათას რაღაცას ურევდა კიდევ, მსგავსი ვერაფერი ვნახე. უნდა მოვიკითხო ეგ კაცი, უმაგრესი რაღაცა იყო მაგის გაკეთებული კოქტეილი, ისე შემოგეჭმევოდა ერთი კილო შრიმპი და 750გრ-იან 40%-იანს ისე დაცლიდი ნახევარ საათში, თითქოს მოგდევენ და მოსწრებაზე ხარო. ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.