Jump to content
Club-Monadire.Ge

მეთევზის სამზარეულო


Recommended Posts

  • Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

ჩვენი დაჭერილი ფარგას ფილე. უგემრიელესია ფარგა.

ცივად შებოლილი კალმახი.

მეგობრის მიერ შებოლილი ორაგული.

Posted Images

ეხლა არ მომკლათ. :d030: :d030:

 

გუშინ გავტესტე ახალი შესაბოლი.

ორი დღე მქონდა დამარინადებული ორაგული და კალმახი.

მარინადი ასე გავაკეთე: მარილი, პილპილი, მუქი ყავისფერი შაქარი და ცოტა ლიმონის წვენი.

 

ჯერ ფოლგაზე თავის წვენში ვბოლე, 2 საათის მერე მოვაცილე ფოლგა.

გამოვიყენე ბლის ნაფოტები, ტარხუნა და სითხედ კიდევ ადესის ღვინო და მაღალ ალკოჰოლიანი ლუდი.

 

შედეგმა მოლოდინს გადააჭარბა.

 

9f0aa15ec181.jpg

 

bf03ecb7b4e0.jpg

 

59e67f752c33.jpg

 

54d85cbd835f.jpg

 

6c59e63c6062.jpg

 

b1c7291c993d.jpg

 

 

სუპერია!!!

 

:hi:

Link to post
Share on other sites

ზედმეტი თავმდაბლობის გარეშე ვიტყვი.მაგრად მეამაყება რომ ჩემი ხელით დაჭერილი ზუთხით დავამშვენე ელისოს ნათლობის სუფრა !!!

 

01a6fc561277.jpg

Link to post
Share on other sites

ზედმეტი თავმდაბლობის გარეშე ვიტყვი.მაგრად მეამაყება რომ ჩემი ხელით დაჭერილი ზუთხით დავამშვენე ელისოს ნათლობის სუფრა !!!

 

01a6fc561277.jpg

მაგარია ზური,გემოც შესანიშნავი ექნებოდა

Link to post
Share on other sites

ბიჭებო, მე არაფერ შუაში არა ვარ, ეგე, ზურიამ დასდო უარესი, მე მხოლოდ რეცეპტები დავდე, მაგან კიდევ წაგვაქცია ბოლომდე. :d030:

 

კაით რაა, დააყარეთ ლურჯი ციმორი ხახალზე, ცხელცხელ შოთის პურებთან ერთად, იქვე ოფლიან-ორთქლიანი თეთრი ღვინის თუნგულა დაუდგით და ჩემდა თავად ერთი თვე/ჩემთვის ბევრია ბიჯო:haha: / აქ შამომხედავისაც ვსთქვაა ბოლომდეეე?

 

არ ირჯებით და ჩვენ დაგვაბრალეთ ეხლა.

 

ზარმაცები ხაართ, ჩემი არ იყვეს. :haha:

 

პ.ს. ზურაბ, დაგილოცავ პაწაწუნა ქრისტიან ელისოს, ძლიერი ადამიანი გაზრდილიყვეს. :friends:

Link to post
Share on other sites

BROWNING

არა ძმა რა მზარეული,გადავაბრუნე ინეტი,მეთქი არ გავაფუჭო თქო :e025: პირველ რიგში ხრტილოვანი ქორდა ამოვაცალე თორემ შეწვის დროს გრიხავს მაგრათ.ისე მოხარშული აჯობებდა მაგრამ ასე უფრო ლამაზი გამოვიდა.არაუშავს მეორეს რო დევიჭერ იმას მოვხარშავ :e025:

ელჩი

გიორგი ძმა მადლობელი ვარ....ეზარებათ ეზარებათ,აპა, :haha: ვხუმრობ ძმებო...

Link to post
Share on other sites

თქვენ რა დღეში ხართ აქ? გიორგი მშვენივრად გამოიყურება შენი შებოლილი თევზი,ისე უცნაური შესაბოლი ჩანს.

ზურა პირველ რიგში ელისოს გაქრისტიანებას გილოცავ! თევზი კი ხელოვნების ნიმუშს უფრო გავს :yes: :yes: :yes:

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

«После того как я попробовал грузинский соус из слив, Франция утратила для меня звание Королевы соусов».(с) Александр Дюма.

 

;)

Link to post
Share on other sites

«После того как я попробовал грузинский соус из слив, Франция утратила для меня звание Королевы соусов».(с) Александр Дюма.

 

;)

აბა თუ მიხვდებით ყველაზე მეტედ რა მენატრება საჭმელებიდან აქ,რუსეთში.....ტყემალი და აჯიკა.აქ იყიდება,მაგრამ სულ სხვა გემო აქვს.ვერცერთი სოუსი ვერ მიედრება ჩვენ ტყემალს და აჯიკას,ასეა ჩემთვის,სხვისი რა გითხრათ.....

Link to post
Share on other sites

აბა თუ მიხვდებით ყველაზე მეტედ რა მენატრება საჭმელებიდან აქ,რუსეთში.....ტყემალი და აჯიკა.აქ იყიდება,მაგრამ სულ სხვა გემო აქვს.ვერცერთი სოუსი ვერ მიედრება ჩვენ ტყემალს და აჯიკას,ასეა ჩემთვის,სხვისი რა გითხრათ.....

 

ბავშვები რომ ჩამოვიყვანეთ, შემწვარ კარტოფილზე აფრენენ ორივე, ტყემალი მოითხოვეს.

 

მას მერე, რასაც მე დავბოდიალობ აქეთ-იქით, მონიშნული მაქვს ადგილები და ერთცალს არ ვტოვებ ხეზე.

 

წელს 45 ლიტრზე მეტი მოვადუღეთ, 3 წლის წინ 70ლიტრზე მეტი მოვამზადეთ.

არის ზოგი წელი ერთ ცალსაც ვერ იპოვი, ამიტომ ვარეზერვებთ.

 

მაგ, სალოს შეუძლია მარტო ტყემალით და პურით დაკმაყოფილდეს.

 

ასევე საყინულეში მუდმივად მაქვს ჩაქაფულისთვის გადანახული "ახალი" ტყემალი.

 

პ.ს. მექსიკა აქვეა და მაგათ რომ წიწაკების ასორტიმენტი აქვთ, მსგავსი მსოფლიოში არაა.

აჯიკასაც ჩვენ ვაკეთებთ.

Edited by ელჩი
Link to post
Share on other sites

ნერწყვთყლაპვა დამეწყო :haha:

 

ძალიან მაგარი ვიდი აქვს :yes: გემო არ ვიცი, არასოდეს მიგემნია...

Edited by Gurulo
Link to post
Share on other sites

ნერწყვთყლაპვა დამეწყო :haha:

 

ძალიან მაგარი ვიდი აქვს :yes: გემო არ ვიცი, არასოდეს მიგემნია...

 

 

ადრე მეც არ მქონდა გასინჯული მსგავსი "ბაღლინჯოები". :d030:

 

მერე ისე მოხდა, ერთი ბრადიაგა მუზიკანტი მყავდა რესტორანში, სულ იმას მეხვეწებოდა, თუ რამე მორჩება ხელუხლებელი ზღვის პროდუქტებიდან, შემინახე და "თბილისო"-ს ვამღერებ მთელს ჯაზ-ბანდას ქართულად, ყოველი საღამოს გახსნაზეო.

 

ერთხელ ვუყურე როგორ მიირთმევდა და მეთქი ჯანაბას, გავსინჯე მეც.

 

ეეეეჰ, დეერხა მერე მუზიკანტს, მომეწონა განა. :d030: :d030:

 

სერიოზული ლუდები უხდება მაგ ბლუდებს, ვგულისხმობ მოხარშულ ლუდებს, შემთბარი ჰენესიც აჩქარებს სიამოვნებას და გაყინული გრეი გუსი ვაფშემც აგვირგვინებს ოკეანის ფესტივალს. :drunk:

Link to post
Share on other sites

ზღვის პროდუქტები მართლა ძალიან კარგი რამაა,მაგრამ მოლუსკებს დღემდე არ ვჭამ,...მეზიზღება :karochera: ალბათ გოიმი ვარ :d030:

Edited by salamandra
Link to post
Share on other sites

ზღვის პროდუქტები მართლა ძალიან კარგი რამაა,მაგრამ მოლუსკებს დღემდე არ ვჭამ,...მეზიზღება :karochera: ალბათ გოიმი ვარ :d030:

 

კაცია და გუნება ზური, მე კიდევ სუში ვერაფრით ვერ დავამუღამე.

 

რაც შეეხება მოლუსკებს, მეორე სურათზე რომ არიან, ნახევარი ჩაის კოვზი ძმარი მოაპკურე, მანამდე ააფხიკე ნიჟარას და ზედვე დასტოვე, გამზადებული გქონდეს კაი მოზრდილი ჭიქით გაყინული არაყი, გადაუშვი, მოატარე პირში და დაუშვი არაყი. დაღეჭვას არ გირჩევ.

არის მეორე ვარიანტიც, იგივე გააკეთე და მეორე ჭიქაც გქონდეს მზად, პირველ ოპერაციას რომ ჩაატარებ, ცხელ პურზე თხლად გადასმული ნიორი მიაყოლე და არაყი არ დაგავიწყდეს.

 

ენგრევე "დალნებს" ჩაგირთავს თვალები. :alfons:

Link to post
Share on other sites

აპა-პა-პა !!!! :blink: არა რა ძმა რომ წარმოვიდგინე რასაც შენ მირჩევ კიღამ ცუდათ გავხდი....ვერა რა...სუში კი მაგრათ მომწონს მაგრამ ყოველ დღე იაპონელივიოთ ვერც მაგას ვჭამდი.მაგ კი არა და ჩემი ნიკუშა არანაირ ყველს პირს არ აკარებს სუშიზე კი ირევა.როგო ინდოური ისე ყლაპამს.მაგრათ უყვარს და თუ არ გამოწიწკნე კი არ იცის მეიშო... :d030:

Link to post
Share on other sites

ზღვის პროდუქტების გახსენებაზე, გადავაქოთე გუგლი და ვერ ვიპოვე კოქტეილი შრიმპებისათვის.

 

არა, რეცეპტების მეტი რა არის, მაგრამ ერთი მონღოლი მზარეული გვყავდა/მონღოლი ეძახე და ჩემზე კარგად ლაპარაკობდა რუსულად/, ის აკეთებდა კეტჩუპით, კონიაკით და ათას რაღაცას ურევდა კიდევ, მსგავსი ვერაფერი ვნახე.

 

უნდა მოვიკითხო ეგ კაცი, უმაგრესი რაღაცა იყო მაგის გაკეთებული კოქტეილი, ისე შემოგეჭმევოდა ერთი კილო შრიმპი და 750გრ-იან 40%-იანს ისე დაცლიდი ნახევარ საათში, თითქოს მოგდევენ და მოსწრებაზე ხარო. :haha:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
უპასუხეთ თემას

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...