Jump to content
Club-Monadire.Ge

მეთევზის სამზარეულო


Recommended Posts

ჯაბა, თუ არ ნახე, ისე ძნელია რეცეპტით. მასალას აქვს გადამწყვეტი მნიშვნელობა, განსაკუთრებით ახალ თევზს.

 

 

ზურა რეცეპტი დადე :Laie_99:

Link to post
Share on other sites
  • Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

ჩვენი დაჭერილი ფარგას ფილე. უგემრიელესია ფარგა.

ცივად შებოლილი კალმახი.

მეგობრის მიერ შებოლილი ორაგული.

Posted Images

BROWNING

სილამაზის რა გითრა,ნუ პირველი ცდა იყო დღეს და კარგად ვერ გადაახვია მარა გემოთი მაგარი გამოვიდა.ნაყიდს აჯობა ათასჯერ !აწი უფრო და უფრო დავხვეწავთ პროცესს და სხვა და სხვა ინგრედიენტებს გამოვიყენებთ.

Link to post
Share on other sites

აწი მეცოდინება სად ვეძებო სუში მოსკოვში :hi: მართლა გემრიელად გამოიყურება, მითუმეტეს ლუდდთან ერთად :drinks:

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

წუხანდელი კალმახები ხახვში და სოკოში ტომატით(ისე ნაღებით სჯობს)და ლუდით. მაგარი გემრიელი კალმახი ჰყავს ამ ტბას.

post-3-0-57729400-1404693004_thumb.jpg

post-3-0-54057600-1404693016_thumb.jpg

post-3-0-31293700-1404693025_thumb.jpg

post-3-0-30772300-1404693035_thumb.jpg

post-3-0-27773100-1404693049_thumb.jpg

post-3-0-61641900-1404693058_thumb.jpg

post-3-0-41919800-1404693069_thumb.jpg

post-3-0-58721100-1404693078_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

ვუერთდები კობას მოთხოვნას და BROWNING-ს სამუდამო ბანი უნდა დავადო მეთევზე-მონადირის სამზარეულოს თემებისათვის.

 

რა გინდა ვახტანგ?

რატომ გამოგყევარ "მწყობილებიდან"?

 

პ.ს. შენც გამოუშვი ერთი ბანი ჩემზე, დაისვენებს ეს ფორუმი ბუჯო. :d030: :d030: :d030:

Link to post
Share on other sites

აუუ,ეს ვინაა,კაცო!!!წავალ ახლა და საცხა მაღაზიაში უნიჭოდ შებოლილ თევზს ვიყიდი,მომკლავს მერე და რას ეუბნები ზამთარში იხვებს!!! :d030:

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

ცისარტყელა კალმახი ბაჟეში. ბაჟე ცოტა განსხვავებულია, მეტი ძმრით, წვრილად დაჭრილი ხახვით და ნედლი ქინძით.

post-3-0-88840200-1414962780_thumb.jpg

post-3-0-96904500-1414962798_thumb.jpg

post-3-0-10136800-1414962812_thumb.jpg

post-3-0-29777700-1414962820_thumb.jpg

post-3-0-97042800-1414962825_thumb.jpg

post-3-0-93407100-1414962831_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

ჩემს შესაბოლზე გადავიღე ვიდეო და "იძულებული" ვიყავი რაღაც შემებოლა. :d030:

 

ეს ვიდეო:

 

 

 

 

ეს კიდევ შედეგი.

 

ec5c8385e893.jpg

Edited by ელჩი
Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

ატლანტიკის ორაგულის ტარტარი.

 

წვრილ კუბებად დაჭრილ ორაგულს ემატება ზეითუნის ზეთი, მდოგვი, კაპრი(არ ვიცი ქართულად რა ჰქვია), ლიმონის წვენი, მარილი, შავი წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ხახვი. კარგად მოიზილება და ორცხობილასთან ერთად მიირთმევა. მეგობარმა გააკეთა გუშინ ჩემთან, მაგარი გამოვიდა. ლუდით დავიწყეთ, მერე ალზასური რისლინგი, ბოლოს ქართული კონიაკი(მე სპირტიანებს არ ვსვამ, მაგრამ ერთუ რუმკა მივარტყი ზრდილობისთვის)

post-3-0-47508800-1418424060_thumb.jpg

post-3-0-25365100-1418424071_thumb.jpg

post-3-0-97326300-1418424079_thumb.jpg

post-3-0-27156200-1418424085_thumb.jpg

post-3-0-13057800-1418424096_thumb.jpg

post-3-0-86329200-1418424103_thumb.jpg

post-3-0-81484100-1418424109_thumb.jpg

post-3-0-45014400-1418424115_thumb.jpg

post-3-0-47236700-1418424125_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

მშვენიერია სასწაულია რა გურმანი ბიჭები გვყოლია ეხალ გადავავლე თვალი ამ თემას ბედნიერი ვარ რო ზღვის პროდუქტი არ მიზიდავს თორე ამ შუა ღამისას სად მეპოვა რაიმე :) შეგერგოთ და გაამოთ

ცუდია მხოლოდ ზღვის პროდუქტით რო შემოიფარგლება ეს თემა :დ ტკბილულის და სალათების სპეცი გავხდი ამ შუაგულ ევროპაში :D

Link to post
Share on other sites

BROWNING

 

ვახტანგ, კაი რამე სჩანს ხო იცი. :yes:

 

აბა მითხარი ძამია ცოტა დაწვრილებით, ე.ი. არ იხარშება და არ იწვება ორაგული?

 

კაპრი როგორ იწერება ინგლისურად, მოვძებნი და ქართულ დასახელებასაც ვიპოვი და ის მწვანე "რაღაცა" რომ ადევს ზემოდან, ეგ რა არის?

 

გუბე

 

პრობლემა არაა გიგა, სათაურს დააკვირდი.

 

მეთევზე ხომ ხარ ძმაო?

 

ჰოდა დაუშვი რეცეპტები თავის სურათებთან ერთად.

Link to post
Share on other sites

ეხლა არ მაქ სურათები რამოდენიმე თუ იქნება ეკას ტელეფონში ვნახავ მომავალში აუცილებლად მოგაწვდით შემადგენლობას სურათებით :)ელჩი

Link to post
Share on other sites

ფორმა ვიყიდე საახალწლოდ და ხო უნდა ენახა მამას როგორი გამოდის ხოდა აგერ ბატონო ამ წამს დავასრულე კექსი

500მლ მაწონი 2 კვერცხი 2 ჩ/ჭ შაქარი ვანილი სოდა ძმრით 3 4 ჩ/ჭ ფქვილი კარგად ავთქვიფე ავთქვიფე და ჩავასხი ფორმაშI რომელშიც

კაი რამეა უეჭველი არ იკრავს

ცხელ ფორმას ტაფას თუ ჟარონას მოუსმევ კარაქს და მოაყრი ფქვილს მერე გადმოაბრუნებ და დაბერტყავ რაც საჭიროა იმდენს დაიტოვებს კედზელზე და ძირზე დანარჩენი გადმოიყრება ხოდა ასეე ჩავასხი შევდგი 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და ეს გამოვიდა საკმაოდ გემრიელი და სასიამოვნოა განსაკუთრებით დაღლილზე ჩაისთან იმ შემთხვევაში თუ ნიგოზს ან ქიშმიშს დაამატებთ ცომში მაშIნ ამომყვანიც უნდა თორე ისე ერთიც და მეორეც ხელს უშლის ცომის ამოსვლას

 

 

 

ამდენი თევზი არ შეილება ბატონებო ცოტა დასაყოლებელიც კარგია :D

post-1092-0-52771900-1418485712_thumb.jpg

post-1092-0-01237000-1418485720_thumb.jpg

post-1092-0-52422200-1418485726_thumb.jpg

Edited by გუბე
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
უპასუხეთ თემას

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...