BROWNING 349 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 ჯაბა, თუ არ ნახე, ისე ძნელია რეცეპტით. მასალას აქვს გადამწყვეტი მნიშვნელობა, განსაკუთრებით ახალ თევზს. ზურა რეცეპტი დადე ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 სალამანდრა, მიულოცე მეუღლეს, მაგრად გამოიყურება და გემრიელიც იქნებოდა. ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 BROWNING სილამაზის რა გითრა,ნუ პირველი ცდა იყო დღეს და კარგად ვერ გადაახვია მარა გემოთი მაგარი გამოვიდა.ნაყიდს აჯობა ათასჯერ !აწი უფრო და უფრო დავხვეწავთ პროცესს და სხვა და სხვა ინგრედიენტებს გამოვიყენებთ. ციტირება Link to post Share on other sites
Коба 47 Posted March 13, 2014 Report Share Posted March 13, 2014 აწი მეცოდინება სად ვეძებო სუში მოსკოვში მართლა გემრიელად გამოიყურება, მითუმეტეს ლუდდთან ერთად ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted May 12, 2014 Report Share Posted May 12, 2014 შემოვიდა ''ლობსტერები'' + აქაური ატლანტიკის კრევეტები სულ ახლადდაჭერილნი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 დღევანდელი ვახშამი: აქაური კრევეტკები და მოლუსკები. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 ზღვის კალმახი და ტუნა, ხახვიანი კარტოფილით. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 აღმოსავლეთ კანადის ზღვის ნობათი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted June 29, 2014 Report Share Posted June 29, 2014 კრევეტკები მაგრად მიყვარს. ნიორი და ნაღები უხდებათ, პლიუს ლუდი(კერძშიც და ცალკეც). ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 წუხანდელი კალმახები ხახვში და სოკოში ტომატით(ისე ნაღებით სჯობს)და ლუდით. მაგარი გემრიელი კალმახი ჰყავს ამ ტბას. ციტირება Link to post Share on other sites
qevxo 0 Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 უფფ რა კაი ვიდზეა ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 11, 2014 Report Share Posted October 11, 2014 ეს ამბავი მიყვარს მაგრად(ოღონდ არა ხშირად). ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted October 12, 2014 Report Share Posted October 12, 2014 ვუერთდები კობას მოთხოვნას და BROWNING-ს სამუდამო ბანი უნდა დავადო მეთევზე-მონადირის სამზარეულოს თემებისათვის. რა გინდა ვახტანგ? რატომ გამოგყევარ "მწყობილებიდან"? პ.ს. შენც გამოუშვი ერთი ბანი ჩემზე, დაისვენებს ეს ფორუმი ბუჯო. :d030: ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 აგერ ელჩი, უკეთესი . ცივად შებოლილი კალმახი. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 მომივა თუ არა პასპორტი, ეგრევე ვგაზავ კვებეკში. ამდენს არ შეგარჩენ. :d030: ციტირება Link to post Share on other sites
mamuka grigolia 0 Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 აუუ,ეს ვინაა,კაცო!!!წავალ ახლა და საცხა მაღაზიაში უნიჭოდ შებოლილ თევზს ვიყიდი,მომკლავს მერე და რას ეუბნები ზამთარში იხვებს!!! ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 ცისარტყელა კალმახი ბაჟეში. ბაჟე ცოტა განსხვავებულია, მეტი ძმრით, წვრილად დაჭრილი ხახვით და ნედლი ქინძით. ციტირება Link to post Share on other sites
tozi777 13 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 BROWNING იფ იიიფ. თევზი არ მიყვარს საჭმელად, მაგრამ ეს რომ წარმოვიდგინე შემიყვარდა... ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 (edited) ჩემს შესაბოლზე გადავიღე ვიდეო და "იძულებული" ვიყავი რაღაც შემებოლა. ეს ვიდეო: ეს კიდევ შედეგი. Edited December 13, 2014 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 ატლანტიკის ორაგულის ტარტარი. წვრილ კუბებად დაჭრილ ორაგულს ემატება ზეითუნის ზეთი, მდოგვი, კაპრი(არ ვიცი ქართულად რა ჰქვია), ლიმონის წვენი, მარილი, შავი წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ხახვი. კარგად მოიზილება და ორცხობილასთან ერთად მიირთმევა. მეგობარმა გააკეთა გუშინ ჩემთან, მაგარი გამოვიდა. ლუდით დავიწყეთ, მერე ალზასური რისლინგი, ბოლოს ქართული კონიაკი(მე სპირტიანებს არ ვსვამ, მაგრამ ერთუ რუმკა მივარტყი ზრდილობისთვის) ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 მშვენიერია სასწაულია რა გურმანი ბიჭები გვყოლია ეხალ გადავავლე თვალი ამ თემას ბედნიერი ვარ რო ზღვის პროდუქტი არ მიზიდავს თორე ამ შუა ღამისას სად მეპოვა რაიმე შეგერგოთ და გაამოთ ცუდია მხოლოდ ზღვის პროდუქტით რო შემოიფარგლება ეს თემა :დ ტკბილულის და სალათების სპეცი გავხდი ამ შუაგულ ევროპაში :D ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 BROWNING ვახტანგ, კაი რამე სჩანს ხო იცი. აბა მითხარი ძამია ცოტა დაწვრილებით, ე.ი. არ იხარშება და არ იწვება ორაგული? კაპრი როგორ იწერება ინგლისურად, მოვძებნი და ქართულ დასახელებასაც ვიპოვი და ის მწვანე "რაღაცა" რომ ადევს ზემოდან, ეგ რა არის? გუბე პრობლემა არაა გიგა, სათაურს დააკვირდი. მეთევზე ხომ ხარ ძმაო? ჰოდა დაუშვი რეცეპტები თავის სურათებთან ერთად. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 ეხლა არ მაქ სურათები რამოდენიმე თუ იქნება ეკას ტელეფონში ვნახავ მომავალში აუცილებლად მოგაწვდით შემადგენლობას სურათებით ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
courage 2 Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 (edited) გაუმარჯოს მზა-მზარეულს!!! Edited December 13, 2014 by თორნიკე რეხვიაშვილი ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 (edited) ფორმა ვიყიდე საახალწლოდ და ხო უნდა ენახა მამას როგორი გამოდის ხოდა აგერ ბატონო ამ წამს დავასრულე კექსი 500მლ მაწონი 2 კვერცხი 2 ჩ/ჭ შაქარი ვანილი სოდა ძმრით 3 4 ჩ/ჭ ფქვილი კარგად ავთქვიფე ავთქვიფე და ჩავასხი ფორმაშI რომელშიც კაი რამეა უეჭველი არ იკრავს ცხელ ფორმას ტაფას თუ ჟარონას მოუსმევ კარაქს და მოაყრი ფქვილს მერე გადმოაბრუნებ და დაბერტყავ რაც საჭიროა იმდენს დაიტოვებს კედზელზე და ძირზე დანარჩენი გადმოიყრება ხოდა ასეე ჩავასხი შევდგი 200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და ეს გამოვიდა საკმაოდ გემრიელი და სასიამოვნოა განსაკუთრებით დაღლილზე ჩაისთან იმ შემთხვევაში თუ ნიგოზს ან ქიშმიშს დაამატებთ ცომში მაშIნ ამომყვანიც უნდა თორე ისე ერთიც და მეორეც ხელს უშლის ცომის ამოსვლას ამდენი თევზი არ შეილება ბატონებო ცოტა დასაყოლებელიც კარგია :D Edited December 13, 2014 by გუბე ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.