pescatore 27 Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 გუბე კარგი ტორტელინი აქვს RANA-ს მანდაც იქნება გიგა და გიორგი შეიძლება შენთანაც იყოს,მეც არ მომწონდა ეგენი თავიდან ,მაგრამ ამ RANA-ს ტორტელინები რომ დავაგემოვნე მის მერე ხშირად ვყიდულობ,განსაკუთრებით სოკოსი მომწონს ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 pescatore კი რანა კარგია სოკო არა ხორცს ვამჯობინებ უფრო ჩვენებური გემო აქ :yes: ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 შობისთვის სათალი იქნება. 5 დღე მაცივარში, ხორხოშინა მარილი, ყავისფერი შაქარი, შავი პილპილი და დაფნის ფოთოლი. დღეში ორჯერ წვენის გადაწურვა და ფილეების გადაადგილება-ამოტრიალება აუცილებელია, მერე 2 დღე მცენარეულ ზეთში. უმაგრესი საუზმეა ლუდთან ერთად. ციტირება Link to post Share on other sites
pescatore 27 Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 ის დიდი კალმახი გავაკეთე მასე გიორგი და მოლოდინის რეჯიმში ვარ და ეს სალა გავაკეთე პირველად და ძალიან მაგარი გამოვიდა... ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 ოოო, სალა მაგარია ზამთარში, თან კაი ნაჭრები აგირჩევია. აგიზგიზებულ ბუხართან, მაგის ხათრით ორნახად არაყსაც დალევდა კაცი. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 pescatore თუ ვისცავლე თებზაობა მოგიწევთ მომზადების მეთოდების ჩემთვის სწავლება ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 სტამბოლში ერთ კარგ თევზის რესტორანში ვიყავი, იქვე ზღვისპირას. უგემრიელესი თევზი ჰქონდათ. ზღვის ქორჭილას სხვა სახელიც ხომ არ ჰქვია? მერე სურათებს დავდებ. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 პესკატორე, სალის რეცეპტი დადე რა მონადირის სამზარეულოში. მაგრად გამოიყურება შენი სალა. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 16, 2015 Report Share Posted January 16, 2015 სტამბოლში თევზის რესტორანი. ეს მეორე ქორჭილაა? ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 BROWNING პირველ სურათზე რასაც ვხედავ. კი ჰგავს ზღვის ქორჭილას, მაგრამ კაი ხოშიანად დაუჭყლეტიათ შეწვისას მაგ ტარტაროზებს. მეორე სურათზე კიდევ, მაგას ექსპერტიც ვერ გაიგებს ბუჯო რა თევზის ფილეებია. ერთი ქუთათურებს გყავდათ დიმიტრი გელოვანი და ერთს ვიცნობ კიდო ქართლში, ხაშლამის ნაჭერზე ზუსტად გეტყოდა დეკეულისა იყო თუ მოზვერისა. თან რა დროს იყო დაკლული და საიდან იყო ის ნაჭერი აჭრილი. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 (edited) ელჩი ქუთაისლებს ისიც გვყავდა ცერა თითის უკან შეყვანით წარმომავლობას რო გებულობდა :D 2:44 იდან სუხი მაგარი ადამიანი იყო ეს რა გემრიელობა ჩანს მომზადებული როგორ იყო ქონდა რამე განსაკუთრებული ???? Edited January 17, 2015 by გუბე ციტირება Link to post Share on other sites
pescatore 27 Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 პესკატორე, სალის რეცეპტი დადე რა მონადირის სამზარეულოში. მაგრად გამოიყურება შენი სალა. BROWNING მაგ სალის მასალა ვიყიდე ერთ მაღაზიაში,იტალიურად pancetta ქვია,მართლა კარგი ნაჭრები იყო თან ხორვიც ქონდა ფენებად...დავსერე როგორც სურათშია,ნიორი დავჭერი ფენებად და დაფნის ფოთოლი ყველა დასერილში ჩავალაგე,მერე შევაზავე ერთმანეთში მსხვილი მარილი,შავი პილპილი,და წითელი პილპილის მარცვლები და შევავსე ეს ადგილები.ეს ყველაფერი ჩავალაგე ჯამში,დავახურე კარგად თავსახური და მაცივარში ჩავდე 5 დღით,შიგადაშიგ წყალი გამოვცალე.მერე ამოვიღე, დანით მოვაცალე ზედმეტი მარილები და ნიორი და დავდევი სიგრილეში.პირველად გავაკეთე და მართლა ძალიან გემრიელი გამოვიდა.3,5 კილო იყო სულ,მაგრამ ფაფუუ ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 pescatore ფასიც უნდა დაწერო 3,5 კგ პანჩეტასი ციტირება Link to post Share on other sites
sniper 0 Posted January 17, 2015 Report Share Posted January 17, 2015 მეორე სურათზე კიდევ, მაგას ექსპერტიც ვერ გაიგებს ბუჯო რა თევზის ფილეებია. მეორე სურათზე არვიცი მეჩვენება თუ არა მაგრამ პომიდვრის გვერდით რო თევზია ბარაბულკას ვამსგავსებ : )) ციტირება Link to post Share on other sites
shota merkviladze 1 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 (edited) ესეც უკვე გასაშრობად მზად. ვნახოთ რა გამომივა პირველი მცდელობისგან http://i072.radikal.ru/1501/49/effe138153bf.jpg http://s56.radikal.ru/i151/1501/2c/b34212044fe9.jpg http://s58.radikal.ru/i162/1501/22/cc208dbd2414.jpg Edited January 18, 2015 by bubamara ციტირება Link to post Share on other sites
levani 71 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 bubamara მალადეც მაგარია ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 მეორეზე ნაკრები იყო, მანდ ბარაბულკაცაა, კეფალიც და სტავრიდაც. პირველს მაკერო ეწერე, არადა ზღვის ქორჭილას ჰგავს. ციტირება Link to post Share on other sites
shota merkviladze 1 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 (edited) მეგობრებო ძალიან მაინტერესებს თუ იცის ვინმემ ეს რა პრინციპით კეთდება? https://www.google.ge/search?espv=2&biw=1366&bih=677&tbm=isch&sa=1&q=%E1%83%9A%E1%83%A3%E1%83%93%E1%83%98%E1%83%A1+%E1%83%9B%E1%83%9D%E1%83%98%E1%83%95%E1%83%90&oq=%E1%83%9A%E1%83%A3%E1%83%93%E1%83%98%E1%83%A1+%E1%83%9B%E1%83%9D%E1%83%98%E1%83%95%E1%83%90&gs_l=img.3...18587.21252.0.21677.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0.msedr...0...1c.1.61.img..0.0.0.0XnPI2VneNc#imgdii=_&imgrc=-cK3L5oaKb38SM%253A%3BOPci7g6q-tvvaM%3Bhttp%253A%252F%252Fnikora.ge%252Fuploads_script%252Fproducts%252Ffull_5f9vhaukv3uhjcs.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fnikora.ge%252Findex.php%253Fm%253D36%2526cat_id%253D64%3B751%3B800 ძალიან მიყვარს ცხიმიანია და არარის მშრალი როგორც მე გავაკეთე თან გასუფთავებულიც არარის შიგნიდან არ დაგავიწყდეთ. მირჩიეთ რამე? ნაფოტათი მინდა ვცადო Edited January 19, 2015 by bubamara ციტირება Link to post Share on other sites
pescatore 27 Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 (edited) რუსული თუ გეკერკება აგერ არის რამოდენიმე ვარიანტი... http://bufeta.net/retsept-solenoy-ryibyi-kak-solit-ryibu-v-domashnih-usloviyah.html http://salskfisher.ru/topic/40-kak-pravilno-zasolit-rybu/ Edited January 19, 2015 by pescatore ციტირება Link to post Share on other sites
shota merkviladze 1 Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 მადლობა არმენ. ციტირება Link to post Share on other sites
gube 20 Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 ცოტა მარილიანი ცომი და მოხარშული ინდაურის სოსისი უსაქმურობის ძამს ნაკეთები ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted March 24, 2015 Report Share Posted March 24, 2015 (edited) წინა პარასკევს გავგაზე ტბაზე. თავიდან კაი ამინდი იყო და კარგადაც მოდიოდა, მერე გაჩერდა თევზი. გავიხედე მთებისკენ და ისეთი შავი ღრუბელი მოდიოდა, მეთქი აახვიე გიორგი აქედან ლარებითქო. უცებ შეიცვალა ამინდი, სანამ მანქანამდე გამოვედი ძუნძულით, თავიდან ფეხებამდე გასაწური ვიყავი. ეს ოთხიცალი მქონდა და ბომბორას ველოდებოდი, რათა ლიმიტი შემესრულებინა. ესენიც იმიტომ შევინახე, გაშვებას აზრი არ ჰქონდა, ბოლომდე ჰქონდათ კაუჭები გადაყლაპული. მოკლედ, ჩვენი ბრაუნინგის რეცეპტით მოვამზადე. ჯერ ცხელ ზეთსი დავბრაწე, მანამდე ერთი ღამით დამარილებულ-დაპილპილებული ღრმა თასში მქონდა მაცივარში. ორივე გვერდი რომ დაებრაწათ, მერე ხახვი ვხიე დიდძალად და ტაფას დავახურე, ანუ ჩავშუშე. შარდონესთან და ლიმონის წვენთან ერთად კარგად წავიდა. Edited March 24, 2015 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
DMORAL 36 Posted April 8, 2015 Author Report Share Posted April 8, 2015 სამზარეულოს იაპონური დანები ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 გაიხსნა სეზონი. ადგილობრივი კრევეტკებია. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 გაიხსნა სეზონი. ადგილობრივი კრევეტკებია. ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.