BROWNING 349 Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 ზღვის კიბორჩხალის ბურთულები, კარაქში შემწვარი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted October 28, 2015 Report Share Posted October 28, 2015 კალმახი, ხახვი, ნაღები, თეთრი ღვინო, ლიმონის წვენი, სანელებლები, სპაგეტი. ციტირება Link to post Share on other sites
tozi777 13 Posted October 29, 2015 Report Share Posted October 29, 2015 უჰუუუუუ საინტერესო შემადგენლობააა. უნდა ვცადო აუცილებლად ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 ისევ კრევეტები, ნაღები, ლიმონის წვენი, თეთრი ღვინო ან ლუდი, სულ ცოტა თაფლი, მარილ-შავი პილპილი, ნიორი. ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 გუშინ საღამოთი ელექტროპლიტის ღუმელში დავბრაწე 2 კილოიანი კობრი.იმისტანა გამოვიდა რომ მეზობლებმა თითები კღამ მიაყოლეს ზედ.არაფერი ისეთი არ მიქნია.მარილი და შავი წიწაკა გადაურიე ერთმანეთს.გასუფთავებულ და შემშრალ თევზს წავაცხე შიგნიდან და გარედან.მუცელში კბილის ჩხირები გაუკეთე შიგნიდანაც რომ კარგათ დაბრაწულიყო.ერთი საათი გავაჩერე,ერთხელ გადავაბრუნე.მაგარი გამოვიდა ლუდთან ) ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 ფარგა. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 კალმახი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 ზღვის კალმახი იგივე steelhead. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 თევზეული გლიჯავს რაა. გუშიბნ დევეშვი ჩინელებში და გამოსვლისას კარებში ძლივს გამოვეტიე. რა გინდა სულო და გულო რომ არ ჰქონდეთ, გადაძეძგილი აქვთ დახლები. ერთი ნაკლი ის აქვთ, რომ სასმელი არა აქვთ. არადა კაი გაუფილტრავი ლუდები მაგრა გაასწორებდა ოკეანის ნობათთან ერთად. ციტირება Link to post Share on other sites
tozi777 13 Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 ნასადილებ-ნავახშმები თუ შემოხვალ ამ განყოფილებაში (ჩემსავით ) თორემ ისე შეიძლება გული წაგივიდეს მარა მე მგონი ესეც არ შველის ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 14, 2015 Report Share Posted December 14, 2015 (edited) უმი ორაგულის სალათა(თუ სალათი?). ხახვი, ლიმონის წვენი, ზეითუნის ზეთი, ნეკერჩხლის სიროფი, მდოგვი, კაპრი(არ ვიცი ქართულად), კამა, ფორთოხალი და კიდევ რაღაცეები რომლებიც არ მახსოვს. Edited December 17, 2015 by BROWNING ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 აქ სტრაგანინას ეძახიან მაგდაგვარი რეცეპტია ოღონდ უფრო პრიმიტიული.გაყინულ ორაგულს ძალიან თხელ ფირფიტებად ჭრიან.იაკუტიელებიდან აქვთ გადმოღებული ამათ როგორც ვიცი ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 სენეგალელმა მეგობარმა დამპატიჟა კობრზე. მანიოკი, მომწვარი ხახვი და ტკბილი კარტოფილი. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 აქ სტრაგანინას ეძახიან მაგდაგვარი რეცეპტია ოღონდ უფრო პრიმიტიული.გაყინულ ორაგულს ძალიან თხელ ფირფიტებად ჭრიან.იაკუტიელებიდან აქვთ გადმოღებული ამათ როგორც ვიცი აქაც მასე აკეთებენ ინდიელები ზური. ციტირება Link to post Share on other sites
DMORAL 36 Posted December 25, 2015 Author Report Share Posted December 25, 2015 სიომგის დამუშავება ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 ორაგული, არყის სიროფში ჩამუჭუჭებული და ნეკერჩხლის ბურბუშელაზე შებოლილი. კამფეტი იყო, კამფეტი ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 მოვიდა გემრიელობები. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 შებოლილი ორაგული შავი წიწაკით, ხახვით და კაპრით. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 ამ კალმახისგან ორნაირი კერძი გავაკეთე. ნახევარი ბლის ნაფოტზე შევბოლე, მეორე ნახევარი სათალად ვაქციე. 5 დღე-ღამე მქონდა მარინადში. ხორხოშინა მარილი, შავი პილპილი, ყავისფერი შაქარი და პაპრიკა. შაქარი მარილთან შეფარდებაში 4X1-ზე გავაკეთე, უკეთესი გამოვიდა, მომავალში მხოლოდ ასე მოვამზადებ. პ.ს. ბოლო შედეგის სურათს და შებოლვის ვიდეოს ვეღარ ვტვირთავ, მომიწევს შემდეგ პოსტში დადება მოგვიანებით. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 ესეც მაგ კალმახის შებოლვის ვიდეო. ციტირება Link to post Share on other sites
pescatore 27 Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 ვა გიორგი ახალი შესაბოლი შეგიძენია,მხეცია... ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 ელჩი, იცი რა საქმე. მზა პროდუქტიც დაგვანახე. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 pescatore კაი რამე გამოდგა, სამი თარო აქვს და მაგასაც არ ვავსებ ხოლმე. სად წავიღო მერე? BROWNING ეგ რავა დამავიწყდა შე კაცო, მაგაზე როგორ გალოდინებ. რა ქნეს ახლა ჩემებმა თუ იცი? გუგულივით ჩოვუჯექი გადმოვიტანე ფოლდერში და რომლებიც კაი ხარისხის სურათები იყო, ისინი დესკოპზე დავტოვემ მეთქი ვაჩვენებ ამ სურათებს ბიჭებსთქო. ავდექი დილით და სადაა შენი სურათები? კაცოუ, ფოტოაპარატიც "გაურეცხიათ", ანუ წაუშლიათ ყველაფერი. კომპის ფოლდერში ასიანი მექნება, თუ ისიც გააქრეს, გამიჭირდება და ვეღარ გავაკეთებ კიდევ? არა მითხარი ერთი, ვინ ეხვეწებოდა ხელი ახლეთ რამესთქო? დრო დამიზოგეს თურმე. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 20, 2016 Report Share Posted February 20, 2016 (edited) BROWNING ფოლდერიდან TRASH-ში გაუსვრიათ, მოკლედ ნაგავში ქექვა მომიწია. მაიც ვიპოვე, მაგათი რეცეპტი თუ გაინტერესებს, იმასაც დავწერ. ამჯერად ახალი წესით გავაკეთე ორივე და ნახვამდის ვეუბნები ძველებურს. Edited February 23, 2016 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.