salamandra 65 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 აბა ერთი ეს წაიკითხეთ.. http://www.rybakrybaku.ru/ispolzovanie_ulova/134.html ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 ორაგულის ფილეს დავაწურე ლიმონი, მერე გახეხილი ნიორი გადავუსევი, ამას გატარებული მწვანილი მოყვა(ზეითუნის ზეთით და ძმრით), ოდნავ ბალზამური ძმარი და ბოლოს ყველი(უნდა გამეხეხა მაგრამ ტყიდან გამოსულს შემეზარა), ჰაერღუმელში 250 გრადუსზე 7-8 წუთი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 ისევ კრევეტები, ნაღებით და ნივრით. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 სუში ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 ესეც წყნარი ოკეანის კიტრანა/SMELT/. ამას წინებზე, ამ სახეობაზე ბოლი მადინა რამოდენიმემ, მათ გვარ სახელებს არ დავასახელებ. :d030: ამათ ეშველათ და გამოვიდნენ საყინულედან. პ.ს. წელსაც აკრძალეს ამ სახეობაზე თევზაობა. ორშაბათს დაჭერილ კალმახებთან ერთად შევბრაწე. ტყემალთან ერთად მაგრა მიდის. /არ მითხრას ვინმემ ეგა თავიან-კუდიანად იჭმევაო, თორემ გავპარჭყავ ხელებს. :d030: / შემდეგ პოსტში დავდებ ერთ საინტერესო ფოტოს. ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 ესეც მისი ქვირითი. ღირს დაფიქრებად, სხეულზე მეტი ქვირითი აქვს. ციტირება Link to post Share on other sites
courage 2 Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 მოკლედ ტყემალი რომ სანერწყვე ჯირყვლებს აღიზიანებს ისე არაფერი. დავლაშქრავ ბეღელს ახლავე. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 ეს ორაგული მეგობარმა გააკეთა. ხორცი დაამუსავა ზეითუნის ზეთით+ ქინძი, მწვანე ლიმონის გახეხილი ქერქი, მარილი, წიწაკა, შავი წიწაკა. ფილე უნდა დაიდოს ალუმინის ფოლგაზე კანით ზემოთ(ქონი დნება და ხორცს არბილებს), ჰაერღუმელში 230 გრადუსზე 12-13 წუთი. ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 (edited) თევზის სექცია. Edited March 2, 2014 by BROWNING ციტირება Link to post Share on other sites
BROWNING 349 Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 ცისარტყელა კალმახი ვტკუცე დღეს ბაჟეში. ციტირება Link to post Share on other sites
DMORAL 36 Posted March 3, 2014 Author Report Share Posted March 3, 2014 (edited) ეუფფ წამივიდა სული! დიეტაზე ვარ! :( Edited March 3, 2014 by DMORAL ციტირება Link to post Share on other sites
Коба 47 Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 ესეც წყნარი ოკეანის კიტრანა/SMELT/. ამას წინებზე, ამ სახეობაზე ბოლი მადინა რამოდენიმემ, მათ გვარ სახელებს არ დავასახელებ. :d030: ამათ ეშველათ და გამოვიდნენ საყინულედან. პ.ს. წელსაც აკრძალეს ამ სახეობაზე თევზაობა. ორშაბათს დაჭერილ კალმახებთან ერთად შევბრაწე. ტყემალთან ერთად მაგრა მიდის. /არ მითხრას ვინმემ ეგა თავიან-კუდიანად იჭმევაო, თორემ გავპარჭყავ ხელებს. :d030: / შემდეგ პოსტში დავდებ ერთ საინტერესო ფოტოს. ეგ შენი, უფრო სწორედ, ოკეანის, კიტრანა, შესახედავად "სილოდკას" მოგავს. ოღონდ უფრო მცირე ზომისაა. ალბათ ამიტომაც არ იჭმევა თავ-კუდიანად. ისე ყველაფერი იმაზეა დამოკიდებული რას და რამდენს დააყოლებ ციტირება Link to post Share on other sites
Коба 47 Posted March 3, 2014 Report Share Posted March 3, 2014 მოდერატორებო, ძალიან გთხოვთ, "ბრაუნინგი" არ შემოუშვათ რა ამ თემაში ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 (edited) კობა ეგე და ემენდააა, და ოჰო კიდევ, შენღა მაკლდი. ვააააახ!!!! :vinsent: ბიჯოოო, ეგეთ ფორმაში, მხოლოდ ბუნებაში მოპოვებულს თუ ნახავ აქა, დანარჩენ "კიტრანა"-ს თავი და კუდი აქვს წაჭრილი მარკეტებში, მაგ " გარეგნულ პოზიციაში" გამორივხულია მაგათი პოვნა სადმე. ბჯოოოს!!! კობას ვენაცვალე და სხვების სიტყვას დაველოდები, ეს კაცი ნამეტანი მჩაგრავს რომ იცოდეთ, გადამიარა ამ "კიტრანას" გულისთვის. :d030: :d030: პ.ს. კი ჯიმა, ქაშაყების ოჯახიდან არიან ეგ ჩასაკრატუნებლები, მაგრამ ეს ყველაზე გემრიელი კიტრანაა, თუ არა გჯერავს, ჩამოდი და დაგარწმუნებ, რომ სიმართლეს ვუბნობ. Edited March 4, 2014 by ელჩი ციტირება Link to post Share on other sites
Коба 47 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 .......................................................................................... პ.ს. კი ჯიმა, ქაშაყების ოჯახიდან არიან ეგ ჩასაკრატუნებლები, მაგრამ ეს ყველაზე გემრიელი კიტრანაა, თუ არა გჯერავს, ჩამოდი და დაგარწმუნებ, რომ სიმართლეს ვუბნობ. ჩემს ჩამოსვლამდე ხელი არ დააკარო იცოდე. შეცვლითაც არ შეცვალო, კალმახის ხორცი არ ჩაუდო კანის ქვეშ. ვიცი როგორი სპეცები არიან ამ საკითხში რესტორნებში ნამუშევარი ხალხი (ოღონდ იქ პირიქით ხდება) ციტირება Link to post Share on other sites
გიორგი 46 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 კობა მომენატრა შენთან საუბარი ქოგალე. ხვალ დილით ისევ უნდა ავიძურწო სახლიდან. კაი ადგილას მივდივარ ჯიმა. ჰოხ-ჰოხ, რა სურათებს ჩამოგიტანთ, თქვენ წარმოდგენა არა გაქვთ. პ.ს. ჰო, ბრაუნინგს დავუბლოკოთ ეს თემა, თვითონაც ნერვიულობს ჩვენს დადებულ სურათებზე და მერე "ვარესი", ისეთ სურათებს დადებს, გული გახეთქვაზე მაქვს ხოლმე. :d030: ციტირება Link to post Share on other sites
bilis 0 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 http://www.mymarket.ge/product_info.php?type_id=1&set_ad_type=0&cPath=18_307&product_id=5783234 ძალიან საინტერესო ინფორმაციებით..სათევზაო ადგილიდან დაწყებული თევზაობის ხერებით დამთვრებული მაგ:სპინინგი,ფიდერი..ყველა საჭIრო ინფორმაცია..განხილულია საქართველოში არსებული თევზები და მათზე თევზაობის ხერხები...არის განხილული სატყუარები..მოკლედ ძალიან გამოგადგებათ... ციტირება Link to post Share on other sites
duta 0 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 irakli.bilis მეგობარო არ არის საჭირო ყველა თემაში ერთი და იგივეს დაწერა, გვაქვს ფორუმზე ისეთი თემა რომელსაც შენი პოსტი უფრო შეესაბამება, მოძებნე და იმ თემაში დაპოსტე. ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 (edited) ჩემი ანიჩკა სუშის ამუღამებს.დღეს დებიუტი შედგა ! Edited March 10, 2014 by salamandra ციტირება Link to post Share on other sites
laika 0 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 შეგარგოთ ზურა,ძალიან მადის აღმძვრელად გამოიყურება ! ციტირება Link to post Share on other sites
hakito 2 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 მეც დავამუღამებდი დიდი სიამოვნებით მაგის გაკეთებას ზურა,ძაან მაგარი რამეა ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 ზურა რეცეპტი დადე ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 JABA ჯაბა რეცეპტი არა პრობლემა მაგრამ აბა ინგრედიენტები არის მანდეთ ?? ზღვის კომბოსტოს ფოთელი ,მოხარშშული და სპეციალური ძმარ დამატებული ბრინჯი,ავოკადო,კიტრი,დამარილებული ორაგული,კიბორჩხალას ხორცი,წითელი ხიზილალა,რბილი ყველი ჰოჰლანდი,ძაძის( სოიოს ) სოუსი სუშისათვის,ვასაბი... ციტირება Link to post Share on other sites
jaba 2 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 JABA ჯაბა რეცეპტი არა პრობლემა მაგრამ აბა ინგრედიენტები არის მანდეთ ?? ზღვის კომბოსტოს ფოთელი ,მოხარშშული და სპეციალური ძმარ დამატებული ბრინჯი,ავოკადო,კიტრი,დამარილებული ორაგული,კიბორჩხალას ხორცი,წითელი ხიზილალა,რბილი ყველი ჰოჰლანდი,ძაძის( სოიოს ) სოუსი სუშისათვის,ვასაბი... კი არის ჰიპერმარკეტებში ციტირება Link to post Share on other sites
salamandra 65 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 კარგია !ყოველ დღე არა მაგრამ ხანდახან მაგრად ასწორებს ! ) ციტირება Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.